# David Villa

Bu adam cok cok agir bir sakatlik geciridi 60-70 dakikalik ve devamliligi olmayan bir topcu oldu artik. Atletico'da ki performansi hicte ic acici degil. 3-4 sene önce müthis bir oyuncuydu. Belirli bir kalitesi var ama o bildigimiz Villa rahmetli oldu.

villanın kalitesine, geçmişine denecek birşey yok ama kariyeri düşüşte olan ve üstelik yaşıda ilerlemiş bir oyuncudan uzak durmak gerektiğini anlamak için heisenberg olmaya da gerek yok.

Bu adam cok cok agir bir sakatlik geciridi 60-70 dakikalik ve devamliligi olmayan bir topcu oldu artik. Atletico'da ki performansi hicte ic acici degil. 3-4 sene önce müthis bir oyuncuydu. Belirli bir kalitesi var ama o bildigimiz Villa rahmetli oldu.

abicim bildigin villa zati GS'yi alir 60 70 dk'lik oyuncu derken ne demek istedin cozemiyorum ,fakat top ayagina geldiginde yaptiklarini bizim takimda kismen sneijderdan baska yapan adam yok su anda. performansinin ic acici olmamasi senin fikrinse nerden kaynaklaniyor ogreneyim ,costa'nin 1. st olmasina ragmen izledigim her mac takimdaki en kalite adam villa oynadigi vakid

villanın kalitesine, geçmişine denecek birşey yok ama kariyeri düşüşte olan ve üstelik yaşıda ilerlemiş bir oyuncudan uzak durmak gerektiğini anlamak için heisenberg olmaya da gerek yok.

kariyeri dususte olmasa nasil alacaksin ki villayi? yasi henuz 32

villanin dususteki (ki degil, obur sezon da tam fit hale gelmesini umuyorum) halinin burak yilmazin ya da transfer edecegin bilmemkimin ulasacagi max potansiyelin 30 kati oldugunu hatirlatmakta faide var.

abicim bildigin villa zati GS'yi alir 60 70 dk'lik oyuncu derken ne demek istedin cozemiyorum ,fakat top ayagina geldiginde yaptiklarini bizim takimda sneijderdan baska yapan adam yok su anda. performansinin ic acici olmamasi senin fikrinse nerden kaynaklaniyor ogreneyim ,costa'nin 1. st olmasina ragmen izledigim her mac takimdaki en kalite adam villa

kariyeri dususte olmasa nasil alacaksin ki villayi? yasi henuz 32

villanin dususteki (ki degil, obur sezon da tam fit hale gelmesini umuyorum) halinin burak yilmazin ya da transfer edecegin bilmemkimin ulasacagi max potansiyelin 30 kati oldugunu hatirlatmakta faide var.

Villa son mac haric bu aralar forma bile giyemiyor dogru dürüst. Son zamanlarda Raul Garcia oynuyor. Ben Villa'nin futbolculuguna birsey demiyorum adam hala gollerini atiyor ama artik Villa sakatlik öncesi Villa degil. Bazen sahada hayalet gibi dolasiyor varligi bile belli olmuyor, zehiri alinmis yilan gibi Villa. Bize daha gec uzun vadede is yapacak biri lazim.

sato hata senin villa yi millete anlatman

kalkip birine mou soyle hoca boyle hoca demek gibi bir sey

gecen yil barca satacak derken ,getiremeyiz buyuk takimlara gider ama denemek lazim diye yazmistim.

Adam ispanya icinde kalmayi tercih etti,yoksa taliplisi cok var zaten

bize gelirse 4-3-3 gibi bir sitemde sol kanat forvete koymamaiz gerekir

buda yabanci siniri ¿ olayinda takinti yapabilir ...

bu transferde oncelik ,teknik yapi oyun stilimiz ne olacak oda cok onemli

sino varken kantli 4.3.3 (4-2-3-1) mi yoksa merkez orta sahali mi oynamayi dusunuyor mancini reyiz ona bakmak lazim

4-3-3 de bruma---xxxx---villa gibi bir sistemle ok. velekin xxx de burak olacaksa bask bir problem

xxxx de baska bir yabanci daha olacaksa ,tr yabanci durumu ne olacak...

Villa dan once Mancini reisin oyun sablanu ve yabanci abazanligi tff nin cok daha onemli bu transferde

sahsi dusuncem takimim da villa gibi elit bir adami gormek isterim ( Valencia fani olarak adamin 2 formasini almisim okadar diyeyim )

Villa son mac haric bu aralar forma bile giyemiyor dogru dürüst. Son zamanlarda Raul Garcia oynuyor. Ben Villa'nin futbolculuguna birsey demiyorum adam hala gollerini atiyor ama artik Villa sakatlik öncesi Villa degil. Bazen sahada hayalet gibi dolasiyor varligi bile belli olmuyor, zehiri alinmis yilan gibi Villa. Bize daha gec uzun vadede is yapacak biri lazim.

bunun sebebi cholo nun da dedigi gibi sakatlik arti kendi sisteminde (442) fizige dayali oyunda siritmasi

forum dili olarak adam bunu soyledi,villa icin

santraforun uzun vadesi varmi ki ille santrafor degil lf olarak falan da kullanabiliosun adami.

yilmaz gecen sezon is yapmadi mi ilk sezonunda 26 yasinda idi? uzun vadeli idi niye sindi shutlamak istio herkes? ileri noktalarda barinacak adamin belirli ozellikleri olmasindan yanayim umut bulud fizikli de ne oluyor ornegin. fizige dayali bir bahsim yok oncelikl villa gibi top control kabiliyeti oyun gorusu vb olan technical, topu kaleye sokabilen herseyi gec hizli dusunen adam gerekiyor o bolgeye kendi adima konusayim.

2 sezon rahat supurur bizim ligi olmadi 3, uzun vade dedigin de 3-4 sezon degil mi zaten what diff? bir de dunya capinda yetenek ilen sira oyunculari ayni kefeye koymak gibi vahim bir hataya dusuluyor IMHO. ki kronik sakat bir adam degil full perf oynamamasi icin sebep goremiyorum. zati mancio da baya ilgili imis bildigim ,i just talk my fikirs.

-------melo------xxx

----------sneijder

brumo --- xxx/villa --- xxx/villa

seklinde amansiz bir hucum hatti yaratilabilir gayed tbh

sato hata senin villa yi millete anlatman

kalkip birine mou soyle hoca boyle hoca demek gibi bir sey

gecen yil barca satacak derken ,getiremeyiz buyuk takimlara gider ama denemek lazim diye yazmistim.

Adam ispanya icinde kalmayi tercih etti,yoksa taliplisi cok var zaten

bize gelirse 4-3-3 gibi bir sitemde sol kanat forvete koymamaiz gerekir

buda yabanci siniri ¿ olayinda takinti yapabilir ...

bu transferde oncelik ,teknik yapi oyun stilimiz ne olacak oda cok onemli

sino varken kantli 4.3.3 (4-2-3-1) mi yoksa merkez orta sahali mi oynamayi dusunuyor mancini reyiz ona bakmak lazim

4-3-3 de bruma---xxxx---villa gibi bir sistemle ok. velekin xxx de burak olacaksa bask bir problem

xxxx de baska bir yabanci daha olacaksa ,tr yabanci durumu ne olacak...

Villa dan once Mancini reisin oyun sablanu ve yabanci abazanligi tff nin cok daha onemli bu transferde

sahsi dusuncem takimim da villa gibi elit bir adami gormek isterim ( Valencia fani olarak adamin 2 formasini almisim okadar diyeyim )

st/wing farketmez ama ileride bulunmali boyle bi adam, sneijder/villa orta sahadan iyi beslenirse gol atamayacagin defans yok tbh

st/wing farketmez ama ileride bulunmali boyle bi adam, sneijder/villa orta sahadan iyi beslenirse gol atamayacagin defans yok tbh

kant forvete cuk oturur

sino varkende direk tek forvete te cuk oturur

ath. sikntisi (tum ath forumlarida bu yonde bakiyor ) adama pas gelmemesi (442 skntisi)

villa nin 3 onemli ozelligi vardir /

top kontrolu,bulunacagi yeri ,pozisyon alamyi bilmesi ,ve bitiriciligi, (adamin tek ihtiyaci messinin yada gelirse sinonun verecegi paslardir )

top tasimasida eklenebilir bak unutmadan

bu ozellikler forvette varsa zaten yas 35 e kadar not prob. ( look Drogba )

bu adam bizi rahat şampiyon yapar :)

Takım Zaten Selçuk melo sneijder Hamit gibi tecrübeli oyuncularla dolu alacağın forvet daha dinamik olmalı. Neyse zaten yönetim villayı almak gibi bir hata yapmaz boşuna dil döküyoruz

3310 dan gönderdim

sukrucugum ona buna bitik diyon da bitik oldugu icinmi atleticoda oynuyo acab yahud eto keza bitik oldugu icin chelsea aldi? yada drogba'yi 34 yasinda cl finaline bitik diye mi cikardilr ,hmm?

shu bitik lafini bir zihninden eksilt devaminda mac izle ,futbol bilincinin genisledigini gorecexin

Sen bu forumun yeni trollumu oldun?

Önce Atleticoyu daha iyi izle sonra konus. Hem genelde türkiye'ye gelen +30 yasindaki oyuncular sirf para kazanmak için geliyorlar, resmen maç seçiyorlar. Hem hep sakat kalan oyuncu, çok para'da istiyorlar. Bu nedeniyle onu almamak lazim.

Eto'o ve Drogba kim, Villa kim? Lütfen.

Biz kulüp olarak büyümek istiyorsak artik genç oyunculari almak lazim.

eğer seneye 4-3-3 oynarsak ve sneijder orta 3'lü de oynarsa faydası olur bence -ki bunların hiçbirinin olacağını sanmıyorum-. 4-2-3-1'de bu adamı sol kanada yazan da saçmalar bence, savunmada o kanadı eleğe çevirir rakipler. en mantıklı hamle Gabbiadini olur gibi geliyor bana

Yolda 100 Adam Çevir Gabbiadinimi Villamı diye soru sor millet sana afedersin ama bir tarafını yırta yırta güler. :D Zaten gelecek vaadeden oyuncu bu kadar yeter. Biraz Tecrübe ve Kalite lazım.

her zaman cok begendigim forvetlerden biriydi villa ama yaşı soru işareti 33 yasında sakatlık sorunlarıda var biraz riskli bir transfer gibi duruyor

Bizim ligde ki ayılar bu adamı 5.hafta ıskartaya çıkarır.

Ey yönetim Sen Barça'nın atleticonun ıskartaya çıkardığı adamı alıp bu takımlarla rekabet etmek istiyosun ya. Off of

Geri
Üst Alt