Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
vidic olmamis^^
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vidic olmamis^^
niye renkdaş bence defansa ça atlatır![]()
kim olabilir peki semihe bir reis lazım.
Muslera
Sagna-Vidic-Semih-Telles
Melo-Selçuk
Menez-Sneijder-Bruma
Villa
Seneye Şlde çok iş yapar bu kadro. Ama başkan bu kadroyu kurabilirmi,sanmıyorum.
Vidic Inter'de. Sagna Eboue'den iyi ama ne kadar katkı verir bilemiyorum. Menez Roma'ya gider bu gidişle.
muslera
camdal - kaye - toprak - telles
melo --- yerli --- sneijder
bruma ----------- d'yilmaz --------- david villa
oder
musler
camdal --- kayer --- toprak --- tellez
melo ------------ yerli
brumo ---------- sneijder --------- calhanoglu
vilya
Vidic Inter'de. Sagna Eboue'den iyi ama ne kadar katkı verir bilemiyorum, ama bence bizimkiler alacaklar onu. Menez Roma'ya gider bu gidişle.
Kurabileceğimiz en iyi kadro
---------------------------------------Muslera-------------------------------------------
-Sagna?--------Semih----------------------Agger------------Telles--------------
-------------------Melo--------------------------Inan?------------------------------------
-Bruma------------------------Sneijder---------------------------Nasri----------------
------------------------------------Villa--------------------------------------------------------
olur CL için. Ama ligde kimi keseceğiz Sagna ile Bruma yine oynayamaz. Hele 5'e düşerse tam sıkıntı.
O yüzden Nasri yerine Arda olursa daha iyi olur zor da olsa.
Vidic Inter'de. Sagna Eboue'den iyi ama ne kadar katkı verir bilemiyorum, ama bence bizimkiler alacaklar onu. Menez Roma'ya gider bu gidişle.
Kurabileceğimiz en iyi kadro
---------------------------------------Muslera-------------------------------------------
-Sagna?--------Semih----------------------Agger------------Telles--------------
-------------------Melo--------------------------Inan?------------------------------------
-Bruma------------------------Sneijder---------------------------Nasri----------------
------------------------------------Villa--------------------------------------------------------
olur CL için. Ama ligde kimi keseceğiz Sagna ile Bruma yine oynayamaz. Hele 5'e düşerse tam sıkıntı.
O yüzden Nasri yerine Arda olursa daha iyi olur zor da olsa.
Sagna-Veysel
Bruma-Hamit
Villa-Burak degişmeler böyle olabilirbence.
Villa ile ilgili daha 3 ay önceden Tulun işi pişirmiş zaten. Sebebi de Atletico seneye ücretinde indiirm yap kal demiş yanaşmıyor bizimkiler senelik 4-4.5 Milyon Euro'yu gözden çıkarmışlar o da kulüple anlaşabilirseniz gelirim demiş galiba.
En azından 1-2 sevdiğim insandan duydum bunu.
Bruma-Burak-Villa gibi bir hücum 3lüsüde olabilir![]()