# David Villa

Muslera

Sagna-Vidic-Semih-Telles

Melo-Selçuk

Menez-Sneijder-Bruma

Villa​

Seneye Şlde çok iş yapar bu kadro. Ama başkan bu kadroyu kurabilirmi,sanmıyorum.

Vidic Inter'de. Sagna Eboue'den iyi ama ne kadar katkı verir bilemiyorum, ama bence bizimkiler alacaklar onu. Menez Roma'ya gider bu gidişle.

Kurabileceğimiz en iyi kadro

---------------------------------------Muslera-------------------------------------------

-Sagna?--------Semih----------------------Agger------------Telles--------------

-------------------Melo--------------------------Inan?------------------------------------

-Bruma------------------------Sneijder---------------------------Nasri----------------

------------------------------------Villa--------------------------------------------------------

olur CL için. Ama ligde kimi keseceğiz Sagna ile Bruma yine oynayamaz. Hele 5'e düşerse tam sıkıntı.

O yüzden Nasri yerine Arda olursa daha iyi olur zor da olsa.

david villa > aston villa + se villa : p

muslera

camdal - kaye - toprak - telles

melo --- yerli --- sneijder

bruma ----------- d'yilmaz --------- david villa​

oder

musler

camdal --- kayer --- toprak --- tellez

melo ------------ yerli

brumo ---------- sneijder --------- calhanoglu

vilya

Villa müthiş ötesi bir adam da, ben artık isimli adamlardan ziyade genç, dinamik, zeki ve başarıya aç futbolcular istiyorum. Çok ünlü bir futbolcu gelmesin mümkünse. Sneijder ve Melo yeter.

muslera

camdal - kaye - toprak - telles

melo --- yerli --- sneijder

bruma ----------- d'yilmaz --------- david villa​

oder

musler

camdal --- kayer --- toprak --- tellez

melo ------------ yerli

brumo ---------- sneijder --------- calhanoglu

vilya

Defans çok tecrübesiz olur bu hali ile Emir. Çamdal geleceği olan isim ama bize artık hayatta satmazlar (6-7 Milyon Euro vermezsek tabi).

Ayrıca Inan yerine koyacağın yerli kim olacak o da sorun. Inler en az 10 Milyon Euro+ 4.5 Milyon Euro*4 sene'ye patlar bize 1-2 seneye de Selçuk'tan beter olur elimizde.

Toprak için Leverkusen en az 13-14 Milyon papel ister, kendisi de senelik 3 Milyon Euro'dan açar kapıyı, o paraya daha iyi bir yabancı almak daha mantıklı olur.

Çamdal-6.5

Inler-10

Villa-5.5

Çalhanoğlu-9 (minumum)

Toprak-13

44 Milyon Euro para verebilecek kapasite olur mu bilmiyorum şampiyonluğun Kaf dağı arkasında kaldığı bir sezonun ardından.

Vidic Inter'de. Sagna Eboue'den iyi ama ne kadar katkı verir bilemiyorum, ama bence bizimkiler alacaklar onu. Menez Roma'ya gider bu gidişle.

---------------------------------------Muslera-------------------------------------------

-------------------Melo--------------------------Inan?------------------------------------

-Bruma------------------------Sneijder---------------------------Nasri----------------

------------------------------------Villa--------------------------------------------------------

olur CL için. Ama ligde kimi keseceğiz Sagna ile Bruma yine oynayamaz. Hele 5'e düşerse tam sıkıntı.

nasri gelmez bence

Sagna-Veysel

Bruma-Hamit

Villa-Burak degişmeler böyle olabilirbence.

villa'yı alırsak müthiş bir transfer olur kalitesi tartışılmaz bu adamın tamda aradığımız özelliklerde bir forvet.

Villa ile ilgili daha 3 ay önceden Tulun işi pişirmiş zaten. Sebebi de Atletico seneye ücretinde indiirm yap kal demiş yanaşmıyor bizimkiler senelik 4-4.5 Milyon Euro'yu gözden çıkarmışlar o da kulüple anlaşabilirseniz gelirim demiş galiba.

En azından 1-2 sevdiğim insandan duydum bunu.

Sagna-Veysel

Bruma-Hamit

Villa-Burak degişmeler böyle olabilirbence.

Veysel ön libero hariç çokta yeterli değil, Bruma-Hamit olur ama Bruma'ya da yazık, Hamit'de sürekli sakatlanacak diye ödümüz korkar olduk, Villa'yı Burak'tan kurtulmak için alıyoruz zaten. Yedek kalacak adama 4.5 verirsek millet güler bir yerleri ile.

Villa ile ilgili daha 3 ay önceden Tulun işi pişirmiş zaten. Sebebi de Atletico seneye ücretinde indiirm yap kal demiş yanaşmıyor bizimkiler senelik 4-4.5 Milyon Euro'yu gözden çıkarmışlar o da kulüple anlaşabilirseniz gelirim demiş galiba.

En azından 1-2 sevdiğim insandan duydum bunu.

yalnız villayı alırsak drogba artık büyük ihtimal gider herhalde.

Bruma-Burak-Villa gibi bir hücum 3lüsüde olabilir :)

abpasaportu olayını halledersek efsane takım kuracagızda olmuyor iste.

Geri
Üst Alt