# David Villa

Benim Selçuktan hala küçükde olsa bir umudum var. Ama Buragı döve döve yollamalıyız.

Defans çok tecrübesiz olur bu hali ile Emir. Çamdal geleceği olan isim ama bize artık hayatta satmazlar (6-7 Milyon Euro vermezsek tabi).

Ayrıca Inan yerine koyacağın yerli kim olacak o da sorun. Inler en az 10 Milyon Euro+ 4.5 Milyon Euro*4 sene'ye patlar bize 1-2 seneye de Selçuk'tan beter olur elimizde.

Toprak için Leverkusen en az 13-14 Milyon papel ister, kendisi de senelik 3 Milyon Euro'dan açar kapıyı, o paraya daha iyi bir yabancı almak daha mantıklı olur.

Çamdal-6.5

Inler-10

Villa-5.5

Çalhanoğlu-9 (minumum)

Toprak-13

44 Milyon Euro para verebilecek kapasite olur mu bilmiyorum şampiyonluğun Kaf dağı arkasında kaldığı bir sezonun ardından.

mancio topragi almazsa hayatimiz kaymis tbh ilk alinmasi gereken adam ,bruma falan oynatamazsin mumkun degil. yilmaz drogba eboue chedjou vb'yi shutlamayi basardigimiz takdirde butce yaratilir IMHO

Benim Selçuktan hala küçükde olsa bir umudum var. Ama Buragı döve döve yollamalıyız.

renkdaş postalamışken trabzon tayfasına komple basmalıyız tekmeyi ikiside gelmiş 29-30 yaşına şimdi sattık sattık satmadık elimizde patlarlar ve 40 yaşına kadar bu kulübü sömürürler örnekleri çok ayhan,sabri,balta vb

Onur

Veysel/camdal --- kayer --- toprak --- tellez

melo ------------ calhanoglu/Engin

Tore---------- sneijder --------- brumo

vilya

Ilk kadro Burak'tan dolayi fail. Yabanci konusundan da umidi ben kestim, siz de yavas yavas kesin. 5 yabanciya alisalim. +3'de Ontivero, Eboue falan olur.

Muslera~~???~~~agger~~semih~~telles~~melo~~gokhan~~sneijder~~arda~~bruma~~pato(balitelli)

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Potuk bize lazımdı gittik Fener'e kaptırdık, utanmadan alırsak bir de Melo'yu almayıza getirdik.

Böyle saçma şey mi var. Alper süper mi değil, ama Selçuk'un veya herhangi birinin bu düşüşünü planlamalıydı yönetim.

Diyeceksiniz adam daha Fener'de oynayamıyor düzgün, orası ayrı, ama Fenerbahçe zaten umut vaat eden hangi ismi alıp direk partlatmış 24-25 yaşına gelip Caner gibi patlama yapınca daha da yanacağız.

Şimdi ara ki bulasın adam gibi yerli oyuncu.

Vitaminsiz Emrah Başsan'ı falan almaya kalkarız şimdi.

Artık vakti dolmuş sonradan başımıza bela olacak sönmüş yıldız istemem.

Yabancı sınırı kalkarsa daha doğrusu AB statüsü gelirse: Villa + Batshuayi :encouragement:

.................................melo............................

..............engin emre........

sneijder

...............gabbiadini..............villa.................

iyi oldu kadro, alalım villayı

.................................melo............................

..............engin emre........

sneijder

...............gabbiadini..............villa.................

iyi oldu kadro, alalım villayı

Abi orada ki emre ne yaaaa?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turşuları alacağına isim alacan isim villa iyi ama yetmez bentekede yanında olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umarim dün "bitmis" Villa yi görmüssünüzdür.

Geri
Üst Alt