# David Villa

şartlar zorlanacaktır. zorlanırsada kesinlikle alınabilir. hadi bakalım yönetim. görelim marifetinizi :)

Villa iş görebilecek bir adam, çok zor olmak almakta.

Zor..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İsterim ama yanına bir forvet daha olmalı. Soldan akar Villa.

Haydi Ünal Başkan ! Bunu Al ! Arda Turanada güveniyorum.

Tam Mancini'lik bir futbolcu bitirici santrafor ya da sol forvet oynaması iyi güzel ama benim bildiğim Barcelona sırf maaşından kurtulmak için Atletico'ya çok ucuza bırakmıştı. Benim bildiğim orada vergisiz net 5M€ gibi bir kazancı oluyor. Bu durum çok zorlar transferi. Bir de büyük kanat Aydın Yılmaz 7 numarayı bırakmaz. :D

st'ul fae another wurld

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8G6M6wrO1P8[/media]

Bu adamin hem sag hem sol ayakla uzun köseye yukaridan attigi plaseleri var ya, bayiliyorum onlara.

Financial Fair Play hamlesi ve bu sene mali kongrede verilen mesajlar ile yüksek bonservisli transferler beklemeyin artık.

Bu yaz DK'da olduğu için arz/talep meselesinden oyuncu fiyatlarında da artış olacaktır, özellikle DK'da oynayan oyuncularda.

Muhtemelen önümüzdeki 2 sezon 7-8m euro bonservisli max 1-2 oyuncu alıp Bosman'dan oyuncu kovalayacaz. Bu yüzden bu ara transferde aldığımız genç oyuncuların da takıma adaptasyonu ve tutması önemli.

Financial Fair Play hamlesi ve bu sene mali kongrede verilen mesajlar ile yüksek bonservisli transferler beklemeyin artık.

Bu yaz DK'da olduğu için arz/talep meselesinden oyuncu fiyatlarında da artış olacaktır, özellikle DK'da oynayan oyuncularda.

Muhtemelen önümüzdeki 2 sezon 7-8m euro bonservisli max 1-2 oyuncu alıp Bosman'dan oyuncu kovalayacaz. Bu yüzden bu ara transferde aldığımız genç oyuncuların da takıma adaptasyonu ve tutması önemli.

vilya'da oyle bir bonservis problemi yok bildigim ,yilligi 3-4

i says we get his ass.

vilya'da oyle bir bonservis problemi yok bildigim ,yilligi 3-4

i says we get his ass.

Atletico finale çıkarsa heç belli olmaz gardaş.

Bi de sakatlık yaşaması risk tabi. Yerine başka adam alsan onun sakatlanmayacağı ne malum diyecen de belli olmayan bi riski üstlenmek ortaya çıkmış bi riski üstlenmekten daha çekici gelir. Wait n' see

Ha bir de ek olarak leş kargalığı yapıp Fransa'da gelen vergi yasasından sonra yıllık ücreti konusunda rahatsız olan topçuları kovalamak lazım. İkincisi de HSV maddi sıkıntıda ve Bundesliga yönetimi gelecek sene lisansı için çok ağır şartlar koştu. Hakan Çalhanoğlu dahil yıldız topçuların satılması gündemde, orayı da kovalamak lazım. Kim var HSV'de tam olarak bilmirem.

Ha bir de ek olarak leş kargalığı yapıp Fransa'da gelen vergi yasasından sonra yıllık ücreti konusunda rahatsız olan topçuları kovalamak lazım. İkincisi de HSV maddi sıkıntıda ve Bundesliga yönetimi gelecek sene lisansı için çok ağır şartlar koştu. Hakan Çalhanoğlu dahil yıldız topçuların satılması gündemde, orayı da kovalamak lazım. Kim var HSV'de tam olarak bilmirem.

Hamburg takımı leş ve hakkıyla ligin altında sıralanıyor. Işimize yarayabilecek Hakan ile Tolgay var. Gerisine değmez. Lassogga var forvette ama onu kapacaklar muhtemelen sezon sonu. Wolfsburg falan alır diye düşünüyorum, hem zaten kiralık Berlinden geldi.

I am the one who knocks!

tolgay aslan'da bi hald yok yaw. colak much better IMHO

sen gelme ulan ayı

vela/immobile /gabbiadini/ batshyai-google den bakmadım .D

den biri gelsin

Ali_Sami_Alkis1_yasamoykusu.jpg

Villa bitti yaaa

Pirlo bitti yaaa

Ferdinand bitti yaaa

Siradaki biten oyuncu kim? Eto'o mu.

En iyisini getirdik millet begenmiyor(drogba)

Bunlar gelse yasli yaaa cok para kazaniyor vs

Yetenek getirsen (bruma) bu kadar para mi verilir ya yabanci aliyorsan nokta atis olmali

Milletin dili her yana dobuyor

Geri
Üst Alt