- 9 Ocak 2014
- 33.078
- 9.425
- 1.538
şartlar zorlanacaktır. zorlanırsada kesinlikle alınabilir. hadi bakalım yönetim. görelim marifetinizi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Financial Fair Play hamlesi ve bu sene mali kongrede verilen mesajlar ile yüksek bonservisli transferler beklemeyin artık.
Bu yaz DK'da olduğu için arz/talep meselesinden oyuncu fiyatlarında da artış olacaktır, özellikle DK'da oynayan oyuncularda.
Muhtemelen önümüzdeki 2 sezon 7-8m euro bonservisli max 1-2 oyuncu alıp Bosman'dan oyuncu kovalayacaz. Bu yüzden bu ara transferde aldığımız genç oyuncuların da takıma adaptasyonu ve tutması önemli.
vilya'da oyle bir bonservis problemi yok bildigim ,yilligi 3-4
i says we get his ass.
Ha bir de ek olarak leş kargalığı yapıp Fransa'da gelen vergi yasasından sonra yıllık ücreti konusunda rahatsız olan topçuları kovalamak lazım. İkincisi de HSV maddi sıkıntıda ve Bundesliga yönetimi gelecek sene lisansı için çok ağır şartlar koştu. Hakan Çalhanoğlu dahil yıldız topçuların satılması gündemde, orayı da kovalamak lazım. Kim var HSV'de tam olarak bilmirem.
sen gelme ulan ayı
vela/immobile /gabbiadini/ batshyai-google den bakmadım .D
den biri gelsin
sen gelme ulan ayı
vela/immobile /gabbiadini/ batshyai-google den bakmadım .D
den biri gelsin
Villa bitti yaaa
Pirlo bitti yaaa
Ferdinand bitti yaaa
Siradaki biten oyuncu kim? Eto'o mu.