# David Villa

beyler twitterde hortlamış ne oldu villa olayı spor sayfalarında birşey yok gene fake haber mı :D

David Villa'yı 2-3 sene önceki gibi zannedenler var. Adam müzmin sakat ve fit değil temposunu kaybetmiş. Alacaksak uzun vadede işimize yarayayacak bir forvet alalım.

Form geçici, klas bakidir .

Son 5 yılda bu gözlerin gördüğü en klas forvet oyuncularından Villa.

Ha Galatasaray gibi bir takımın birinci tercihi mi olur rotasyonda ? Olur olmasına da, yaşından dolayı çekinenler olabilir. Bu gayet normal. Lakin yapılacak olan Mevlüt transferi benim Villa için de içimi rahatlatıyor. Burak - Villa - Mevlüt kalırsa Umut, güzel kamp yemiş Berk forvet hattı için gayet yeterli

---------Muslera

Hamit Semih KorHak Ishak

-------Melo Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

-----------Villa

Her türlü bi Yabancı Forvet şart

Hayırlı olsun

Dzeko senelik 8m euro kazaniyor, o kadar para ödemeyiz.

Villa iyi de ancak 1-2 sene için iyi bir transfer olur, uzun vaadeli transfer degil.

Iyi olue gelirse ama zannetmiyorum. Yabancı forvet alacaklarını. Barosun ilk geldiği sene gibi katkı verebilir

Villa hakkındaki yorumları okuyunca gerçekten taraftar olarak ne kadar bilinçsiz ve bu işten anlamadığımızı daha iyi görüyorum.

Yahu Villayı hiçmi seysetmiyorsunuz Madridde.. Adam kronik sakatlığını geçtim, fizik olarakda yerlerde. Yaşıda oldukce fazla.Ne çalım var ne hız.

Burak, Villa forvetine etmedik küfür bırakmazsınız.

Alacaksan git Etoyu al kardeşim.Adı geçen bonservisi elinde olan oyuncuların hepsinden daha fazla iş yapar.Eto ile Burakta bu uzun maratonda birbirinin alternatifi olur.

Ah yönetim ah...

Yerli sınırı kalkana kadar yabancı forvet almamalıyız bana kalırsa. Onu kanatlara kullanmalıyız. Orta saha yabancı ağırlıklı olursa daha iyi olur bence. Forveti Burak Mevlüt götürür iyi kötü yeter ki kanatlar ve orta saha iyi olsun

Forvette kesinlikle yaşlı adam istemiyorum.Başarıya aç hırsıyla topu yiyecek adam lazım yatacak değil. Batshuayi,Abaubakar bu tip oyuncular gelsin.

Anlamadım gitti şu uzun vadede başarıya aç oyuncu lafını.

Senin liginde sınır diye birşey var. Yetenekli topçular da gittikleri kulüplerde okul gibi bir eğitimden geçiyorlar. Gitgide daha iyi oluyorlar

Senin ülkende böyle bir ihtimal var mı? Kes bakalım Burak Yılmaz'ı 21 yaşında çocuk için sonra ne oluyor burada.O çocuğun burada başarılı olmama ihtimalini hiç düşünmüyorlar. O çocuk başarılı olamazsa kalırsın yine Burak' a sonra da ağlarsın " niye kaliteli forvet almadık :( " diye.

Forvet dediğin 30 yaş üstü klas olur . Oyunu bilir atağı yönlendirir atar gerekirse attırır. Ayrıca alacağın yabancı futbolcu her türlü başarıya da açtır kardeşim. Bu adamlar senin benim gibi değil. Her zaman açlar. Profesyoneller.

Millete kalsa kulüp değil kreş olacaz anasını satayım.

Forveti 27 den küçük almasınlar ya. 33 e kadar yolu var ondan sonra.

Geri
Üst Alt