Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.802
- 2.599
- 1.618
Gelirken Ardayi unutma...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam cok cok agir bir sakatlik geciridi 60-70 dakikalik ve devamliligi olmayan bir topcu oldu artik. Atletico'da ki performansi hicte ic acici degil. 3-4 sene önce müthis bir oyuncuydu. Belirli bir kalitesi var ama o bildigimiz Villa rahmetli oldu.
villanın kalitesine, geçmişine denecek birşey yok ama kariyeri düşüşte olan ve üstelik yaşıda ilerlemiş bir oyuncudan uzak durmak gerektiğini anlamak için heisenberg olmaya da gerek yok.
abicim bildigin villa zati GS'yi alir 60 70 dk'lik oyuncu derken ne demek istedin cozemiyorum ,fakat top ayagina geldiginde yaptiklarini bizim takimda sneijderdan baska yapan adam yok su anda. performansinin ic acici olmamasi senin fikrinse nerden kaynaklaniyor ogreneyim ,costa'nin 1. st olmasina ragmen izledigim her mac takimdaki en kalite adam villa
kariyeri dususte olmasa nasil alacaksin ki villayi? yasi henuz 32
villanin dususteki (ki degil, obur sezon da tam fit hale gelmesini umuyorum) halinin burak yilmazin ya da transfer edecegin bilmemkimin ulasacagi max potansiyelin 30 kati oldugunu hatirlatmakta faide var.
Villa son mac haric bu aralar forma bile giyemiyor dogru dürüst. Son zamanlarda Raul Garcia oynuyor. Ben Villa'nin futbolculuguna birsey demiyorum adam hala gollerini atiyor ama artik Villa sakatlik öncesi Villa degil. Bazen sahada hayalet gibi dolasiyor varligi bile belli olmuyor, zehiri alinmis yilan gibi Villa. Bize daha gec uzun vadede is yapacak biri lazim.
Villa son mac haric bu aralar forma bile giyemiyor dogru dürüst. Son zamanlarda Raul Garcia oynuyor. Ben Villa'nin futbolculuguna birsey demiyorum adam hala gollerini atiyor ama artik Villa sakatlik öncesi Villa degil. Bazen sahada hayalet gibi dolasiyor varligi bile belli olmuyor, zehiri alinmis yilan gibi Villa. Bize daha gec uzun vadede is yapacak biri lazim.
sato hata senin villa yi millete anlatman
kalkip birine mou soyle hoca boyle hoca demek gibi bir sey
gecen yil barca satacak derken ,getiremeyiz buyuk takimlara gider ama denemek lazim diye yazmistim.
Adam ispanya icinde kalmayi tercih etti,yoksa taliplisi cok var zaten
bize gelirse 4-3-3 gibi bir sitemde sol kanat forvete koymamaiz gerekir
buda yabanci siniri ¿ olayinda takinti yapabilir ...
bu transferde oncelik ,teknik yapi oyun stilimiz ne olacak oda cok onemli
sino varken kantli 4.3.3 (4-2-3-1) mi yoksa merkez orta sahali mi oynamayi dusunuyor mancini reyiz ona bakmak lazim
4-3-3 de bruma---xxxx---villa gibi bir sistemle ok. velekin xxx de burak olacaksa bask bir problem
xxxx de baska bir yabanci daha olacaksa ,tr yabanci durumu ne olacak...
Villa dan once Mancini reisin oyun sablanu ve yabanci abazanligi tff nin cok daha onemli bu transferde
sahsi dusuncem takimim da villa gibi elit bir adami gormek isterim ( Valencia fani olarak adamin 2 formasini almisim okadar diyeyim )
st/wing farketmez ama ileride bulunmali boyle bi adam, sneijder/villa orta sahadan iyi beslenirse gol atamayacagin defans yok tbh
sukrucugum ona buna bitik diyon da bitik oldugu icinmi atleticoda oynuyo acab yahud eto keza bitik oldugu icin chelsea aldi? yada drogba'yi 34 yasinda cl finaline bitik diye mi cikardilr ,hmm?
shu bitik lafini bir zihninden eksilt devaminda mac izle ,futbol bilincinin genisledigini gorecexin