# David Villa

Villa hakkındaki yorumları okuyunca gerçekten taraftar olarak ne kadar bilinçsiz ve bu işten anlamadığımızı daha iyi görüyorum.

Yahu Villayı hiçmi seysetmiyorsunuz Madridde.. Adam kronik sakatlığını geçtim, fizik olarakda yerlerde. Yaşıda oldukce fazla.Ne çalım var ne hız.

Burak, Villa forvetine etmedik küfür bırakmazsınız.

Alacaksan git Etoyu al kardeşim.Adı geçen bonservisi elinde olan oyuncuların hepsinden daha fazla iş yapar.Eto ile Burakta bu uzun maratonda birbirinin alternatifi olur.

Ah yönetim ah...

yaş fizik dedikten sonra eto'o demek ilginç olmuş :)

adam nerdeyse her kupayı 2-3 defa kazanmış ve artık çok sakatlanıyor Etodan farkı yok

Nerden biliyorsunuz arkadaşlar kesin bizde olduğunu hiçbir gazete yazmıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%100 bizde geyiği ne ya.. kaynak yok bişey yok.. Kural mural kalmadı bizde zaman ayırıp okuyoruz bu postları.. Forumu liseler mi işgal etti adminler.. Bilelim de ona göre girmeyelim

Villa olmaz gekas daha fazla atar onu alalım net! Bize safkan forvet lazım arkadaş yırtıcı bitirici istikrarlı alamayacaksak takımı huzur evine çevirmenin de anlamı yok bence..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İlle bir gazeteninmi yazması gerekiyor ? Mancinin kanat fw istedigini herkes biliyor. Twitter kaynıyor.

Tam bizlik adam bu kadar söylüyorum. Maliyetide fazla degil. Kanat forvetleri oldum olası severim.

Kilit

tAp@tALk xD

Gayet iyi oynuyor.

Burayada yazayım

Mevlüt sağ kanat hucumu

Villa sol kanat hucumu

Burak ileride

Arkalarınıda sneijder-melo-selçuk düşenelim. Fena sayılmaz

60 dakikalik kondisyonu var artik..

Bitmiş okeye bile dönemedi ,

mümkünse uzak dursun bizden ...

Ligimizde ayagini eline verirler. Türkiyeligi bbaşka lige benzemiyor bolca kasap var drogbayi bile nasip zorladilar

Geri
Üst Alt