D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ancak kişisel şartlarda anlaşmamız gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1723034871453.png

Kerem Aktürkoğlu’nun temsilcisi William D’Avila: “Spartak’ın Kerem için teklifini biliyorum. Spartak büyük bir kulüp, Kerem büyük bir oyuncu. Anlaşmamız gerekiyor ama kolay değil. (Sport Express)

William D'Avila: "Galatasaray ve Spartak Moskova arasında bir anlaşmaya varıldı!"

William D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ve Spartak Moskova konusunda teknik direktörü ve projeyi beğendi ancak kişisel şartları netleştirmemiz gerekiyor."

[@journalkif]

Söğüşlemeden bırakmaz bu herif

William D'Avila: "Galatasaray ve Spartak Moskova arasında bir anlaşmaya varıldı!"

William D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ancak kişisel şartları netleştirmemiz gerekiyor."

Kerem’in kadro planlaması açısından gitmesini istemiyorum ayrıca gitmesi kendisiyle çok iyi anlaşan İcardi açısından da kötü olur.

Bu Spartak bizi krizden çıkaracak ekip olarak görülüyor. Kardeş kulüp diyebiliriz.

Kerem giderse Onyekuru gelir mi? :asd:

O da D'Avila'nın oyuncusuydu değil mi?

Manejeri bu açıklamayı yapmışsa bayağı yol alınmış gözüküyor gidişine üzülürüm potter

Köhn için net 8-9 m a çıkmaları lazım

Kerem için,

10,65 milyon euro bons. + 2,5 milyon bonus, sonraki satıştan %25 pay.

verdikleri hissine kapıldım.

Geri
Üst Alt