D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ancak kişisel şartlarda anlaşmamız gerekiyor"

Şu son yaşananlara bakılırsa iyi ki 5 yedik yoksa okan efendi kadronun şl standartlarında olduğunu falan düşünüyordu sürekli o sinir bozucu gülümseyişi ile mikrofonlara söylüyordu bunu kadromuz yeterli diye, yaradanın hikmeti işte şu hezimet yaşanmasa sara sonrası tek transfer yapmayıp lig maçına şarkılar türküler eşliğinde çıkacaktık.

Keremin gitmesi operasyonu tamamlanmak üzere. İki taraf içinde hayırlı olur umarım. Ordan sonra tekrar bize dönme ihtimali yok zaten. Dönünce bu ligde gideceği tek takımda bjkdir. Orada onu görür gibiyim. Fbye gitmez çünkü oradada yerli oyuncuyu yerler. Bjk tam ona göre, Rashica, Gedson, Kerem üç gsaraylı şimdiden planlamıştır bjk.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir an önce gitsin ya bıktım bunun triplerinden.

Pazarlıkta pay maddesi için ısrarcı olunmamalı; ikisi de yaşları ve seviyeleri itibariyle daha fazlasını edecek adam değiller. Garanti kısmı ne kadar yüksek, o kadar iyi.

İki ay sonra 26 olacak daha neyine dur diyecegiz. Gitsin hem o hem de GS çok yıprandı bu mevzulardan. Her sene ayrı bir olay

Hep oldu bu maalesef
Hakan şükürden sonra arda
Onun suyunu içen kerem
Bu lanet şey hiç eksik olmadı maalesef

O yüzden ardayı hiç bulaştırmamalıydık son gelişinde verdiği zarar uğruna kaybedilen şampiyonluktan daha ağır olacak

Normalde oyuncunun menajeri bu açıklamayı yapıyorsa biraz daha para istiyordur. Spartak ne maaş teklif etti bilmiyorum ama biraz daha arttırırsa iş biter gibi geliyor bana.

Geri
Üst Alt