Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.698
- 94.815
- 4.978
Zorla gönderiyorlar Kerem ikalp kırıldı artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorla gönderiyorlar Kerem ikalp kırıldı artık
Ederine gider, ederine gitmiyorsa transfer de olmasın. Cengiz’in 15 ettiği yerde Kerem’i altına satmak hainliktir.Sıcak nakit para lazım transferler için.
Kerem gidebilir ve gitmeli.
Ayrılık vakti geldi çoktan.
Teklif gelmiyor o kadar avrupada oynadi man utdye gol atti alan yok.Abi herif Avrupa'dan men edilmiş bir lige gitmez
Ne olursa olsun oynaması gerektiğini düşünen biri
Bu adam kendini oraya layık görür mü
Ben olsam ben de almam, zaten üç maçını izleyen almaz ki bu adamı. Ha şöye 6-7m artı bonuslar gibi bir teklife denemek isterler o fiyata biz bırakmayız. Rusya'ya falan da kendisi gitmezTeklif gelmiyor o kadar avrupada oynadi man utdye gol atti alan yok.
Çok büyük hata yapıyoruz.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mecbur gidecek GS defteri kapandı.Ben olsam ben de almam, zaten üç maçını izleyen almaz ki bu adamı. Ha şöye 6-7m artı bonuslar gibi bir teklife denemek isterler o fiyata biz bırakmayız. Rusya'ya falan da kendisi gitmez
Gerçekleşene kadar inanmakta zorlanacağım rtaş.Mecbur gidecek GS defteri kapandı.
Ben de kendimi tutuyorum çok heveslenmiyorum.Gerçekleşene kadar inanmakta zorlanacağım rtaş.
Avrupa'dakiler tekniğe bakıyor...top kaybı var mı yok mu bakıyor...Teklif gelmiyor o kadar avrupada oynadi man utdye gol atti alan yok.
*. zinedine zidane'nin > ideal oyuncu tarifi yaparken en temel baktigi ilk kilit nuans -teknik skala .Avrupa'dakiler *tekniğe bakıyor...top kaybı var mı yok mu bakıyor...