Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.180
- 25.769
- 2.808
bir fatih terim kazığı daha!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor olsaydı katılırdım ama gelecek sezon da yattığı yerden para kazanma ihtimali vardı...Boey'in yanına genç bir yerli sağ bek alınması lazım, Omar'ın yaklaşık 1 yıldır futbol oynamadığını ve Boey'in sakatlık problemini düşündüğümüzde bu bölge yeterli durmuyor şu anlık. Yedlin'in mevcut formunun Omar'dan geride olması zor bana göre. Kimseyi almayacaksak yanlış bir hamle olduğunu düşünüyorum Yedlin'i yollamanın.
1 seneyi geçti top oynamayalı 2 senede anca kendine gelir omar ın futbolu bırakmasi lazımdı şimdiye kadar.Bu gidişle Omar'ın da döneceği yok. Bir an önce duygusallığı bırakıp onunla da vedalaşılmalı. Omar oynayacak diye güvenip yola çıkamazsın.
Ikinci dediğin hocamSağ bek transferi mi yapılacak yoksa 3 gün sonra Boey sakatlanırsa yerine Omar mı oynayacak?
En mantıklısı yerli sınırını da düşünerek Kaan Ayhan.Mert Muldür'ü istesek de alamayiz ama Kaan Ayhan bir transfer ile 3 bölgeye adam almış oluruz (stoper, sağ bek, ön libero)Sağ bek transferi mi yapılacak yoksa 3 gün sonra Boey sakatlanırsa yerine Omar mı oynayacak?
Biz eğer pas oyunu oynamayı düşünüyorsak (istemesen bile) Mariano tarzı pasör bir bek almamız lazım.Sezon başı Peres'i biz alsak olurdu Trabzon'un yerine demiştim.Bu anlamda olumlu tek transfer bek için Van Anhold,onu da oynatmayip yerine Ömer Bayram'i oynatiyoruz, şaka gibi.Boey bile pasör değil, yanlış transfer oyun anlayışına göre, koşucu oyuncu.Sonra biz nerede yanlış yaptık diyoruz.Sonuç,transfer teknik ekibe bırakılacak kadar basit bir iş değil.Bakiniz Dursun Özbek döneminde Tudor'a verilen kadro ya da Ünal Aysal'in mottosu:"Drogba'yi da alırım, oynatacak hocayı da".
Havaalanında yatsın güzel oğlanSON DAKİKA: "İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar durduruldu."