DeAndre Yedlin ile Yollar Ayrıldı

Boey'in yanına genç bir yerli sağ bek alınması lazım, Omar'ın yaklaşık 1 yıldır futbol oynamadığını ve Boey'in sakatlık problemini düşündüğümüzde bu bölge yeterli durmuyor şu anlık. Yedlin'in mevcut formunun Omar'dan geride olması zor bana göre. Kimseyi almayacaksak yanlış bir hamle olduğunu düşünüyorum Yedlin'i yollamanın.
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor olsaydı katılırdım ama gelecek sezon da yattığı yerden para kazanma ihtimali vardı...

Bedavaya aldık zaten, ne bonservisi, maaştan kurtulduk işte :red:

Bu gidişle Omar'ın da döneceği yok. Bir an önce duygusallığı bırakıp onunla da vedalaşılmalı. Omar oynayacak diye güvenip yola çıkamazsın.

Bu gidişle Omar'ın da döneceği yok. Bir an önce duygusallığı bırakıp onunla da vedalaşılmalı. Omar oynayacak diye güvenip yola çıkamazsın.
1 seneyi geçti top oynamayalı 2 senede anca kendine gelir omar ın futbolu bırakmasi lazımdı şimdiye kadar.

Sağ bek transferi mi yapılacak yoksa 3 gün sonra Boey sakatlanırsa yerine Omar mı oynayacak?

Biz eğer pas oyunu oynamayı düşünüyorsak (istemesen bile) Mariano tarzı pasör bir bek almamız lazım.Sezon başı Peres'i biz alsak olurdu Trabzon'un yerine demiştim.Bu anlamda olumlu tek transfer bek için Van Anhold,onu da oynatmayip yerine Ömer Bayram'i oynatiyoruz, şaka gibi.Boey bile pasör değil, yanlış transfer oyun anlayışına göre, koşucu oyuncu.Sonra biz nerede yanlış yaptık diyoruz.Sonuç,transfer teknik ekibe bırakılacak kadar basit bir iş değil.Bakiniz Dursun Özbek döneminde Tudor'a verilen kadro ya da Ünal Aysal'in mottosu:"Drogba'yi da alırım, oynatacak hocayı da".

Sağ bek transferi mi yapılacak yoksa 3 gün sonra Boey sakatlanırsa yerine Omar mı oynayacak?
En mantıklısı yerli sınırını da düşünerek Kaan Ayhan.Mert Muldür'ü istesek de alamayiz ama Kaan Ayhan bir transfer ile 3 bölgeye adam almış oluruz (stoper, sağ bek, ön libero)

Yerine kimse alınmasın Omar oynamasa bile. Boey tek başına idare eder sakatlanırsa biri devşirilir. Yedek oyuncu alma hastalığı bizi bitirdi. Takımın ilk 11'i yok hepsi yedek olacak adam. Sağ bek ve stoper uzun süre alınmasın kusma geldi artık.

Şükür darısı diğer vasıfsızlara.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bari bir 300-500 bin verseydiler, bedava adami aldik diye bedava göndermek zorunda degiliz. Adam bide ABD vatandasi, ülkesinde illaki bir takim cikarip verirdi kolayca. Biz almaya kalksaydik 1-2 milyondan asaga birakmazdilar belkide.

Maaşından kurtulmamız güzel oldu.

Değecek bir fayda saglamiyordu

Hic mi piyasasi kalmamis bu herifinden bedava gidiyor?

Biz eğer pas oyunu oynamayı düşünüyorsak (istemesen bile) Mariano tarzı pasör bir bek almamız lazım.Sezon başı Peres'i biz alsak olurdu Trabzon'un yerine demiştim.Bu anlamda olumlu tek transfer bek için Van Anhold,onu da oynatmayip yerine Ömer Bayram'i oynatiyoruz, şaka gibi.Boey bile pasör değil, yanlış transfer oyun anlayışına göre, koşucu oyuncu.Sonra biz nerede yanlış yaptık diyoruz.Sonuç,transfer teknik ekibe bırakılacak kadar basit bir iş değil.Bakiniz Dursun Özbek döneminde Tudor'a verilen kadro ya da Ünal Aysal'in mottosu:"Drogba'yi da alırım, oynatacak hocayı da".

Ne alakası var renkdaş koşucu bek pas atamıyor mu yani ? Böyle ilginç bir ayrım olur mu ? Hücum / defansif yönlü bakabilirsin ya da bindiren, çizgiye inen gibi. Bir oyuncu iyi koşuyor diye pas oyununa uygun değil demek bana anlamsız geldi ki birçok örnek oyuncu var bu profilde.

Geri
Üst Alt