Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.477
- 106.092
- 4.738
golle bitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu dönem aldiklarimizdan bakalim 6 ay sonra iskartaya cikacak olan var mi? aanholt'u yollamaya calisiriz devre arasi belki6 ay once hocanin en cok istedigi sag bek idi. Mohamed icin de ayni durum soz konusu.
Bu hesap parodi
etebo'nun yedegi olarak ozan tufan'i alan var o ligdePL 'de de tırt oyuncu çok var izlemiyorsunuz galiba 6 takım dışındakileri.
Hoca'yi zaten iyi gormuyorum, gecen bir uye benzetme yapmisti ama hakli sayilir: kucuk bir cocugu oyuncak dukkanina goturursun ve ona aldigin her oyuncagi nankorce yere atip bir baskasini ister gibi. Ayni benziyor, olmadi 6 ay sonra yenisini al. Bu boyle gitmez zaten.bu dönem aldiklarimizdan bakalim 6 ay sonra iskartaya cikacak olan var mi? aanholt'u yollamaya calisiriz devre arasi belki![]()
En çok istediği demeyelim de o dönem bonservisi elinde olan biriydi6 ay once hocanin en cok istedigi sag bek idi. Mohamed icin de ayni durum soz konusu.
Bonservisi elinde degildi. Lakin Newcastle ile anlasma geregi bonservis odemedik. O donem sozlesmesine 6 ay kala 2-3 tane daha sag bek adaylari vardi. Biri Yunanistan'a gitmisti simdi adi aklima gelmiyor.En çok istediği demeyelim de o dönem bonservisi elinde olan biriydi
Kenny LalaBonservisi elinde degildi. Lakin Newcastle ile anlasma geregi bonservis odemedik. O donem sozlesmesine 6 ay kala 2-3 tane daha sag bek adaylari vardi. Biri Yunanistan'a gitmisti simdi adi aklima gelmiyor.
Yani sınırlı seçenekler vardı ffp olduğu için makul seçeneklere yöneldik maksat bonservis ödememiş olmak.Bonservisi elinde degildi. Lakin Newcastle ile anlasma geregi bonservis odemedik. O donem sozlesmesine 6 ay kala 2-3 tane daha sag bek adaylari vardi. Biri Yunanistan'a gitmisti simdi adi aklima gelmiyor.
Hocam bu ligde gerçekten yedlinden kötü sağ bekGonderilmesi hata. Yerine kimse gelmeyecek.
Boey yedegi olarak en azindan bu sene kalmasi lazim.
Linnesi gönderdik adam bunlara göre kat kat iyiydi .hem sağ beki hem sol beki yedekliyirdu maaşıda düşüktü yazık oldubunlar nasıl ingilterede oynamış yav ben pva yıda beğenmiyorum... bizim ligde bile bir fark ortaya koyamıyorlar..