DeAndre Yedlin, İngiltere'ye Dönüyor | Dönemedi

bunlar nasıl ingilterede oynamış yav ben pva yıda beğenmiyorum... bizim ligde bile bir fark ortaya koyamıyorlar..

bu dönem aldiklarimizdan bakalim 6 ay sonra iskartaya cikacak olan var mi? aanholt'u yollamaya calisiriz devre arasi belki :D
Hoca'yi zaten iyi gormuyorum, gecen bir uye benzetme yapmisti ama hakli sayilir: kucuk bir cocugu oyuncak dukkanina goturursun ve ona aldigin her oyuncagi nankorce yere atip bir baskasini ister gibi. Ayni benziyor, olmadi 6 ay sonra yenisini al. Bu boyle gitmez zaten.

En çok istediği demeyelim de o dönem bonservisi elinde olan biriydi
Bonservisi elinde degildi. Lakin Newcastle ile anlasma geregi bonservis odemedik. O donem sozlesmesine 6 ay kala 2-3 tane daha sag bek adaylari vardi. Biri Yunanistan'a gitmisti simdi adi aklima gelmiyor.

Bonservisi elinde degildi. Lakin Newcastle ile anlasma geregi bonservis odemedik. O donem sozlesmesine 6 ay kala 2-3 tane daha sag bek adaylari vardi. Biri Yunanistan'a gitmisti simdi adi aklima gelmiyor.
Yani sınırlı seçenekler vardı ffp olduğu için makul seçeneklere yöneldik maksat bonservis ödememiş olmak.

Gonderilmesi hata. Yerine kimse gelmeyecek.

Boey yedegi olarak en azindan bu sene kalmasi lazim.
Hocam bu ligde gerçekten yedlinden kötü sağ bek
bunlar nasıl ingilterede oynamış yav ben pva yıda beğenmiyorum... bizim ligde bile bir fark ortaya koyamıyorlar..
Linnesi gönderdik adam bunlara göre kat kat iyiydi .hem sağ beki hem sol beki yedekliyirdu maaşıda düşüktü yazık oldu

Geri
Üst Alt