Demirören: "Küme düşme kalksın diye başvuru yaptık"

Cevap: Demirören: "Küme düşme kalksın diye başvuru yaptık"

bu beşiktaş taraftarı cok delikanlı ya. bu tüpcünün laflarından sonra niye tepk vermiyorlar. adamlar resmen biz şike yaptık diyorlar... rezalet lan. yoksa durup dururken neden düşme kaldrılsın der biri... hepiniz ŞEREFSİZSİNİZ...

Arada yapar ihtiyacı olan parası varsa şike yapmanın cezasımı olur demek istemiş heralde:mad:

bence uefaya mail atalım küme düşme kaldırılmasın diye mutlaka birşeyleri etkileyecektir..

Belki bu olaylar olmadan düşürülme kaldırılsaydı UEFA ve FIFA bir şey demezdi ama şimdi değişikliğin neden yapıldığı çok net. Düşecek takımları kurtarmak için. FIFA ve UEFA bu tip müdahalelerde çok hassaslar ki zaten biz Türkleri de hiç sevmezler, bahane ararlar ceza vermek için.

Yapmamız gereken bu sivri zekalıları yine UEFA'ya veya FIFA'ya şikayet etmek. Olayın perde arkasını anlatan bir mail ile şikayet edelim. Forum yöneticilerinden ricamız hemen bir organizasyon düzenlemeleri.

Evet güzel bir ingilizce metin hazırlayıp tüpçüyü şikayet edelim ,yapacakları adımları bildirelim,Platini reis cezalarını keser,zaten biz ne gönderirsek dikkate alıyor :lol:

Belki bu olaylar olmadan düşürülme kaldırılsaydı UEFA ve FIFA bir şey demezdi ama şimdi değişikliğin neden yapıldığı çok net. Düşecek takımları kurtarmak için. FIFA ve UEFA bu tip müdahalelerde çok hassaslar ki zaten biz Türkleri de hiç sevmezler, bahane ararlar ceza vermek için.

Yapmamız gereken bu sivri zekalıları yine UEFA'ya veya FIFA'ya şikayet etmek. Olayın perde arkasını anlatan bir mail ile şikayet edelim. Forum yöneticilerinden ricamız hemen bir organizasyon düzenlemeleri.

O basvuruyu neden yaptiginizi hepimiz biliyoruz mr. demirøren.

Butun o basvuruya katilanlar bu ise karisanlardir.

Ben bunu bilir, bunu yazarim.

Bøyle birsey olursa bizzat kendim sikayet ederim tff'yi UEFA'ya.

Türk futbolunu önce dingonun ahırına dün akşamda hanımlar hamamına çevirdiler. Sen gerisini hesap et!!!

O basvuruyu neden yaptiginizi hepimiz biliyoruz mr. demirøren.

Butun o basvuruya katilanlar bu ise karisanlardir.

Ben bunu bilir, bunu yazarim.

Bøyle birsey olursa bizzat kendim sikayet ederim tff'yi UEFA'ya.

Türk futbolunu önce dingonun ahırına dün akşamda hanımlar hamamına çevirdiler. Sen gerisini hesap et!!!

Duydum renkdas, maci veya øzetini falan hic birsey izleyemedim. Ama bayaa hanimlar matinesine dønmus fener.

Yolumun üstü olduğu için her akşam mecbur söğütlüçeşmede stadlarının yanından biniyorum trene. Dün akşamki gibi curcuna görmedim her tarafa kadın çocuk kaynıyordu. Bunların içinde Kapalısı, Çarşaflısı, Boyalısı çoluğu çocuğu ellerinde çekirdeklerle maça gidiyorlardı. Birde yasak olmasına rağmen 5 kadına 1 erkek düşüyordu. Benim bildiğim oran 4 e 1 olmalıya neyse :) Başka takım taraftarı bayanda çoktu içlerinde. Heralde meraktan geldiler. Bu maç şunu gösterdi, Kadın milletine mezarlıkta indirim var de kendi çocuğunu keser, maç bedava olunca hepsi hucum etmişler :D

Not: Kemal Sunalın Davaro filminde bir sahne vardır Şener Şenle Kemal Sunal çarşaf giyip cezaevinden kaçarlar. Çarşaflı hanımların bir kısmı aynen öyle yürüyorlardı. Sabah maçtaki erkek resimlerini görünce nedenini anladım :)

Duydum renkdas, maci veya øzetini falan hic birsey izleyemedim. Ama bayaa hanimlar matinesine dønmus fener.

Yolumun üstü olduğu için her akşam mecbur söğütlüçeşmede stadlarının yanından biniyorum trene. Dün akşamki gibi curcuna görmedim her tarafa kadın çocuk kaynıyordu. Bunların içinde Kapalısı, Çarşaflısı, Boyalısı çoluğu çocuğu ellerinde çekirdeklerle maça gidiyorlardı. Birde yasak olmasına rağmen 5 kadına 1 erkek düşüyordu. Benim bildiğim oran 4 e 1 olmalıya neyse :) Başka takım taraftarı bayanda çoktu içlerinde. Heralde meraktan geldiler. Bu maç şunu gösterdi, Kadın milletine mezarlıkta indirim var de kendi çocuğunu keser, maç bedava olunca hepsi hucum etmişler :D

Not: Kemal Sunalın Davaro filminde bir sahne vardır Şener Şenle Kemal Sunal çarşaf giyip cezaevinden kaçarlar. Çarşaflı hanımların bir kısmı aynen öyle yürüyorlardı. Sabah maçtaki erkek resimlerini görünce nedenini anladım :)

Kimlik falan gøsterilmiyormu bedava stada girerken??

Gazı fazla gelmiş Tüpçünün. Fabrikadan fazla çıkan gazları kendine bastırıyor herhalde. O tüp kafadan da görebiliyoruz zaten.

Bileti alırken kimliği gösterip alıyorsun güya. Maça girişte sadece bilete bakıyorlar. Tabi bakanda boş bakan olunca isteyen girdi muhtemelen. Akılları sıra feneri yine kurtardılar cezadan. Bana göreyse 2 Maç seyircisizden daha kötü birşey varsa oda 1 maçın kadın seyircili oynanması. Ne işleri var kardeşim Stadyumlarda evde yaptıkları yetmiyormuş gibi şimdi koca stadlarda toplu Dırdır yapacaklar :D Hakem aleylerinde zor karar verir ;)

Kimlik falan gøsterilmiyormu bedava stada girerken??

Tüpcü sen Azize dende adi biriymissin... Kaldirin küme düsmeyi... Sikede serbest olsun... Ya Allah askina bu Köp..lerden kimse yabanci basini okumuyor mu? Alman Sport Bilde bi bakin. Türkiyeden Kaos Ligi diye bahsediyor.... Trabzon, Ordu ve GALATASARAY Baskanlarindan haric alayi silinip süpürlmeli... Yoksa gidisimiz berbat...

Arda'nin neden Turkiye'den ayrildigini hala anlamayanlar icin.

Türk futbolunun katilleri işte bu adamlar

yakında "sezon oynanmadan bizi şampiyon ilan edin diye başvuru yaptık " derse şaşırmam.

Bayan seyirci konusunda abartılan bir şey var. Neymiş FB'nin büyük taraftarı yalnız bırakmazmış, erkekleri aratmazmış vs. O stadda bilet fiyatlarını normal haline getirin, sadece bayan ve çocukları alacağız deyin bakalım 10 bin i geçiyor mu taraftar sayısı. Bedava yapsan Kasımpaşa stadı da dolar

azize polis tutanaklarında bunla tüp kafa tüpçü diye alay ediyor demek bu adama ana avrad küfür etmek yaranılıyor gurur yok

Merak etmeyin arkadaşlar bu haberlerin hepsini hergün UEFA ve FİFA'ya raporluyorum..UEFA ve FİFA bu işin peşini bırakmayacaktır.

Ayrıca düşme olmasın demek hırsıza hapis cezası olmasın demek gibi bir şey.

Geri
Üst Alt