Demirören'den Yabancı Sınırı Açıklaması

Mecliste tüm milletvekillerinin imzası olmadan bir karar alınsa idi, hiç bir karar alınamazdı. Böyle demokrasi mi olur? Çoğunluğun isteğine azınlık uymak zorunda. Bu 5-0-3 kuralına imza atan başkanların imza föylerini bir gösterin bakalım sayın tüpçü... Ben bu kararın 18 takımın imzası ile alındığını düşünmüyorum, iptali için de 18 takım imzası olmasına gerek yok.

Fenerbahçe ve istemeyen diğer kulüpler düpedüz korkaktır yapacağımız transferlerden ve marka değerimizin yükselmesinden korktukları için istemiyorlar hem Aziz hem Yıldırım.

Bu karara bence bizde imza atmalıyız o zaman ''ulan bunlar da sınırlamayı istiyolar'' deyip kesinlikle serbest bırakılır Türk oyuncu sınırlaması getirilir aha buraya yazıyorum.

ya arkadaş çok basit alın bir iki tane daha yerli elleri mahkum olsun kaldırmaya. mesela verin sırf iğneliğine canere yıllık 5m euro bakın bakalım ne oluyor.

Asıl demokrasi budur azınlığa söz hakkı tanınması çoğunluk bende diye her istediğimiz olacak diye bir şey yok.

Lakin birinci cümle dürüst, namuslu ve gerçek demokrat insanlar için geçerlidir.

Asıl demokrasi budur azınlığa söz hakkı tanınması çoğunluk bende diye her istediğimiz olacak diye bir şey yok.

Lakin birinci cümle dürüst, namuslu ve gerçek demokrat insanlar için geçerlidir.

İlk kurduğun cümleyi hiç bir yerde uygulayamazsın , hele bir devlette asla .

Bunu alacan bir kulübeye götürecen . Oraya 10-15 tane pitbullu bırakacan (ama tok olmayacaklar) . O zaman görecez bakalım yapıyon mu yapmıyon mu :)

Farklı bir açıklama beklemiyordum zaten.Kendince otorite kurmaya çalışıyor ama farkında değil ki battıkça batıyor.

ben senın gelmışını geçmişinii yaaa! insanlığa tepki olarak doğdunuz lan!

aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_473247.jpg

bu sene sampiyon olalim o siniri direk 4 veya 3 yaparlar.

Tamam o zaman madem öyle çoğunluğun dediği olmuyor biz taraftarlar iptal edelim digiturkleri hadi bakalım.

bu durumda azınlığın karar vemesi oluyor. demokrasi çogulculuktur gerisi ütopya.

İstemeyen taraf biz olsaydık, "1 kulüp istemiyor diye 17 kulübün arzusunu gözardı edecek değiliz." derdi. Derdi yani cidden bak.

bir allahın kuluda sormamışmı bu kararı alırken 18 kulübün baskanının imzasınımı aldınızda şimdi imzaları gerekiyor ?

Geri
Üst Alt