Demirören'den Yabancı Sınırı Açıklaması

Kurallar Fenerbahçe'ye göre şekilleniyor, amaç şike sürecinden dolayı Galatasaray'ın farkı açmasını önlemek.Karar 3 yıllık alınmış sanki istediklerinde anında kural değiştiren bunlar değil.Beşiktaş'ın çok yabancısı olduğu için anında 6+2+2 olmuştu.

Bu kararı veren ve isteyen tüpcü mü sizce? Rıdvan dilmen gecen sene bir şey demişdi" yabancının kalkmasını sayın başbakan istemiyor...". Ne tüpcüsü yani? O bu tff de küçük günlük kararlara vere biliyor sadece. Önemli kararların hepsinin arkasında rte var ki bu bariz çekilde ortada.

Bu kararı veren ve isteyen tüpcü mü sizce? Rıdvan dilmen gecen sene bir şey demişdi" yabancının kalkmasını sayın başbakan istemiyor...". Ne tüpcüsü yani? O bu tff de küçük günlük kararlara vere biliyor sadece. Önemli kararların hepsinin arkasında rte var ki bu bariz çekilde ortada.

orası kesin zaten renkdaş. YD nin kendine ait bir karakteri bir iradesi olmadığını biliyoruz. o yüzden aylardır bas bas bağırıyoruz burada zaten Ey Galatasaray Taraftarı gerçek düşmanınızı görün herşey göründüğü gibi değildir diye. bazı saf arkadaşlar sultanlarına toz kondurmuyorlar hala. YD nin işi bunlar adam GS düşmanı diyorlar şaka gibi. yav YD de koskoca Galatasaray camiasına düşmanlık edecek yürek ne gezer cesaret ne gezer akıl ne gezer. belli ki bunun arkasında biri var. kim olduğu da zaten malum. o yüzden diyoruz zaten malum partiye oy veren Galatasaraylıyım diye gezmesin...

tek çare fatih terim. başbakanında değimiyle ülkede futbolun patronuysa Galatasaraydayken kalksın diyordu sözünde durur

Bu adam ölse üzülmem! Aziz yıldırımdan bile daha itici. Kupa maçında as takım oynasın diyerek aklınca bize laf atıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen avukatın biri böyle bir dava yok demişti bizimkilerden yalanlama gelmedi ne oldu bu dava varmı yok mu ? bi açıklasınlar

orası kesin zaten renkdaş. YD nin kendine ait bir karakteri bir iradesi olmadığını biliyoruz. o yüzden aylardır bas bas bağırıyoruz burada zaten Ey Galatasaray Taraftarı gerçek düşmanınızı görün herşey göründüğü gibi değildir diye. bazı saf arkadaşlar sultanlarına toz kondurmuyorlar hala. YD nin işi bunlar adam GS düşmanı diyorlar şaka gibi. yav YD de koskoca Galatasaray camiasına düşmanlık edecek yürek ne gezer cesaret ne gezer akıl ne gezer. belli ki bunun arkasında biri var. kim olduğu da zaten malum. o yüzden diyoruz zaten malum partiye oy veren Galatasaraylıyım diye gezmesin...

Ek yapalım buna:

Ünal Aysal 6+2+2'nin tekrar kabul edilmesi için TFF'ye baskı yapıp 17 kulübün imzasını aldıktan sonra görüşmeler sonucunda istenen karar çıkmayınca şunu demişti :

"Asıl muhataplarımızı öğrenip onlarla görüşeceğiz bunu"
...

17 kulübün imzasını alınca, görüşmeyi yönetim kuruluyla yapmayı kabul eden Demirören şimdi 17 kulüp yetmez diyor...Çelişkiye bakınız !

2 sene önce süper final ile önlenmek isteyen şampiyonluk şimdi de yabancı kuralıyla önlenmek istiyor neyse sövmeyim.

Üçkağıtçı inekler yabancı sınırını kaldırmak için fenerin UEFA'dan yediği 2 yıllık şike cezasının bitmesini bekliyorlar yani seneyede kalkmaz yabancı sınırı ondan sonraki sene kalkacak

adalete bak 18de 17 çıkacak olmaz diyecek senin ben tüpçü diyorki fenerim ne isterse onu yaparım sizin ben..

Şu bizim dava işi noldu oda mı cacık çıktı.

Şu YD tam dayaklık yemin ediyorum. Alıcan karşına oturtacan 7/24 tokatlıcaksın zevk alırsın yemin ediyorum

adalete bak 18de 17 çıkacak olmaz diyecek senin ben tüpçü diyorki fenerim ne isterse onu yaparım sizin ben..

aslında demek istediği biz zaten bunu planlamıştık o yüzden uzun süreli karar aldık şimdi değiştirsek biri tahkime gitse karar bozulur.. yani türkçesi tahkim kimin emrinde biliyorsunuz boşa kürek çekmeyin fenerbahçeyi ikna edin tercümesi bu

Geri
Üst Alt