Demirören'den Yabancı Sınırı Açıklaması

bu durumda azınlığın karar vemesi oluyor. demokrasi çogulculuktur gerisi ütopya.

o zaman seçimler olmasın bu nasıl bir bakış açısı yahu

her fikirden insanın parlamentoda olmasıdır demokrasi

azınlık karar versin demedim ki söz hakkı tanınması dedim

karar veren herkes olmalı

ayrıca benim dediğimi söylemişsin de ne dediğini bilmiyorsun galiba

Çoğulculuk nedir bir araştır derim

Bizim yönetimde susmasın abi! En sert açıklamaları bekliyorum kulüpten! Yeter ulan! Aziz kim? Fener kim? Şikeci sümsükler kadar sözümüz geçmeyecekse kapatalım lan dükkanı!

bizim yönetimne yapıyor bu yabancı konusunda.ab falan dediler ama bi şey çıkmadı.seneye 5+0+3 bizim canımızı daha çok yakacak gene..

o zaman seçimler olmasın bu nasıl bir bakış açısı yahu

her fikirden insanın parlamentoda olmasıdır demokrasi

azınlık karar versin demedim ki söz hakkı tanınması dedim

karar veren herkes olmalı

ayrıca benim dediğimi söylemişsin de ne dediğini bilmiyorsun galiba

Çoğulculuk nedir bir araştır derim

aksini idda etmiyorum söz hakkı tabiki var ancak ortada bir ikilem varsa azınlık'ın haklarına zarar vermemek kaydıyla çoğunluğun kararı geçerlidir.

değerlendirmem bu durum özelinde arada bağlantı kurduğunuza göre bence siz de araştırın bence.

aksini idda etmiyorum söz hakkı tabiki var ancak ortada bir ikilem varsa azınlık'ın haklarına zarar vermemek kaydıyla çoğunluğun kararı geçerlidir.

değerlendirmem bu durum özelinde arada bağlantı kurduğunuza göre bence siz de araştırın bence.

Araştıracak bir durum yok bu söylemlerinizden yola çıkarsak yeni internet yasası normal bir yasadır diyebilirz.

Ayrıca 2.cümlemde de bu konuşmaların riyakarlık olduğunu amacın bizi engellemek olduğunu belirttim.

Sayın federasyon başkanımız ve ''vizyoner'' yönetim kurulundan tam da vizyonlarına yakışan bir yaklaşım değil mi Fatih hocam?

TFF, Tahkim, PFDK, Milli Takim Alt Yapilardaki herkesin degismesi lazim turk futbolu icin.

Haluk Ulusoy gelsin hepinizi gorecem.

Bizim dava noldu ?

Tapatalk

Araştıracak bir durum yok bu söylemlerinizden yola çıkarsak yeni internet yasası normal bir yasadır diyebilirz.

Ayrıca 2.cümlemde de bu konuşmaların riyakarlık olduğunu amacın bizi engellemek olduğunu belirttim.

yanlış anlamışsınız internet yasası hak ihlaline girdiği için çogunluk ile karar verilebilcek bir durum değil.

Bir konuda haklı, eğer bir kulüp bile kabul etmezse tahkime gidilir. Oradan çıkan sonuç da kararın devamı olur. İşin sonunu zaten en baştan ayarlamışlar..

bizim bu olaya en başında itiraz etmemiz gerekiyordu. 2-3 sene bu kurallar konuşulurken. çok geç kaldık. diyelim ki değiştirildi kural, bir kulüp çıkıp itiraz ederse tahkime hukuken haklı olacak.

Zamaninda hangi akla hizmet imza atti acaba bizimkiler bu kurala.

O zamanlar icin ne dusunuyorlardi cok merak ediyorum.

tapatalk

Peki o karşı çıkan tek takım Fener değilde Elazığspor olsa yine mi değişmez kural? Bıraksın bu işleri.

en hafif deyimle soruyorum avatarimdaki kisiye:

Neden Anani ve Avradini sevmiyorsun?

Geri
Üst Alt