Deniz Türüç Resmen Fenerbahçe'de!

Adamlarda şeffaflık sıfır yalnız. Kimi kaça aldıkları belli değil. Kayseri mümkün değil 3m Euro’dan aşağı vermemiştir. Tepki olmasın diye 2m Euro diyorlardır.

Herifler dünyanın en hantal takımı olacak heralde. Isla, Deniz, Kruse, Vedat nedir yav. 90 km filan güç bela koşacaklar böyle giderse. Ayrıca yukarıda Allah var Aziz yerli oyuncuda milli takım görmemişi pek kolay getirmezdi. Akoç iyice seviyeyi arşa çekti, milli takımda Kenan Karaman'ın arkasına düşmüş adamın üstüne atlamak nedir? Herif Kayseri'nin bile en iyi oyuncusu değildi. Neyse hayırsız uğursuz olsun, Fener'in kıçında paralansın umarım.

Ala ala etrafta kazık da bırakmadılar yahu :asd: :asd:
Harun-Altay-Kameni
Serdar-Reyes-Sadik
Hasan-Isla-Murat
Jailson-Tolgay-
Ozan-Tolga-Emre-Zajc-Mehmet-Ferdi
Dirar-Rodrigues-Alper-Moses-Deniz
Kruse-Muriqi
-Frey-Sayyadmanesh

Akli basinda bir adam böyle kadro kurmaz. Boldlanan adamlar hep Milyon Ali'nin transferleri. Bunlarin hepsi süperse niye her dönem bazilarinin üstüne topcu aliyorlar?

Yaptıkları transferler bir plan-program ürünü gibi durmuyor, spontane savruluyorlar...

Kruse ve Vedat tek başına forvet oynayacak özellikte futbolcular değil, aynı anda sahada olmaları da iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Birbirlerinin alternatifi olarak düşünülemeyecek kadar da yüksek maliyetli oyuncular...Geçen yılki FB takımında beni tedirgin eden tek futbolcu Valbuena idi, takım dökülse de bir şekilde pozisyon üretebiliyordu adam. Şu ana kadar yaptıkları transferler onun eksikliğini kapatmaktan uzak...

Şimdi de Deniz. En çok ihtiyaçları olan merkezde oynayacak oyun anlayışına sahip değil. Olsa olsa, defansına yardımı az, ağır ve pasör bir kanat oyuncusu rolüne soyunabilir ki benzetme yaparsak Feghouli' nin 2-3 gömlek altı bir performans vaad ettiğini söyleyebiliriz...

Adamlarda şeffaflık sıfır yalnız. Kimi kaça aldıkları belli değil. Kayseri mümkün değil 3m Euro’dan aşağı vermemiştir. Tepki olmasın diye 2m Euro diyorlardır.
Denizin Kayseriden 1.5 milyon alacağı varmış.
Kayseri bunu düşüp , Fener ödeyecekmiş bu parayı.
Ondan dolayı 2 milyon oluyor hesap.

Bir şey daha; Deniz transferinin başından beri, KS başkanı Erol Bedir ile bizim yöneticilerin, kendi aralarında -FB/RS un yaptığı gibi- açık ya da örtülü iş birliği yaptıkları izlenimi edinmiştim gidişattan (Uyarsa Galatasaray alsın, yoksa da ucuza gitmesin gibi)...

Şimdi böyle rahat konuşuyoruz da zaman zaman alacağız diye tırstığım da olmuştur, yalan yok!..

1908523-S5vsXB.jpg

Antu da 2 milyon euroya aldiklarini dusunuyorlar ;D

Magath - 02.08.2019 20:24

2 milyon euro bonservisle iyi transfer. Tutmayabilir ama bu paraya çok iyi transfer. Eksiğimiz kanatta teknik bir oyuncuydu. Tutmasa da sıkıntı değil
[alıntı y
Böyle böyle batıyorlar zaten

Fenerde iş yapar özellikle iç saha maçlarında rakip kapandığında içeri gönderdiği toplara tıklayarak maç/maçlar aldırır.
Bizim işimize yaramazdı zaten şans da bulamazdı neden bu transferle uğraştık onu da tam olarak anlamadım. Belki Feghouli'yi yedeklerdi ama şimdi Emre Mor var.
Jimmyden çok artısı var mı?

Geri
Üst Alt