- 18 Mayıs 2011
- 49.846
- 52.819
- 4.398
gerek yok bence riske girmeye denizliyi her turlu tokatlariz Babel veya Haleel oynar forvetteiğneyle falan oynama imkanı var mı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerek yok bence riske girmeye denizliyi her turlu tokatlariz Babel veya Haleel oynar forvetteiğneyle falan oynama imkanı var mı acaba
Zor bence. Sanirim Yanlarinda olmak istedi sadeceiğneyle falan oynama imkanı var mı acaba
Fark atmak için herkes sahaya. Cagne göreveMohamed nasıl kadroda ya 1 ay yok deniyordu bu adamı sakat sakat oynamayacağız heralde dimi?
Onye taylan gedson onyegerek yok bence riske girmeye denizliyi her turlu tokatlariz Babel veya Haleel oynar forvette
2 onye fazla üstad xdOnye taylan gedson onye
Halil babel
bir onyeyi kerem dedin varsayiyorum renktas da benceOnye taylan gedson onye
Halil babel
Hay tabi kerembir onyeyi kerem dedin varsayiyorum renktas da bence
Ben olsam ilerde Babel , solda Onyekuru sagda Kerem , ortada Kilinc - Gedson ve gerilerinde Taylani oynatirim
hangi tarafa doğru bozulmuş ? ona göre gün vereceğimBilegi dönen Adam kendini zorluyor kadro’ya giriyor,falcao’nun saci bozuluyor diye kendini hazir hissetmiyor
oyuncu isterse oynariğneyle falan oynama imkanı var mı acaba
Terim bilerek sakatlatiyordurSonra şanssız deyince bahane diyorsunuz ya işte
Al Mo sakat üstüne Falcao yok
Bolca gol atılması gereken maç
Bu da mı normal bir durum
mo net oynar o zamanoyuncu isterse oynar
sokarım onun üst adelesine artık ya.Bilgilendirme : Falcao'nun sol üst arka adalesinde orta derece zorlanma tespit edildi. Kamp kadrosuna alınmadı. Mostafa Mohamed tedavi sonrası takımdan ayrı çalıştı, kamp kadrosuna dahil edildi.
Gstv