Denizlispor Maçı Kafilesi Belli Oldu!

Mostafa sedye ile mactan cikti 2 gun sonra kadroda , falcao 6 ayda bi 90 dakika mac oynuyor onda da bi sonraki macta yok oluyor.
hayvani bir gücü olduğu için. vidaya kendini atsa sarı aldırtabilirken ona bile ihtiyac duymuyor adam. özledim yemin ediyorum özledim aygır gibi oynayan çıt kırıldım olmayan topcuyu. seneyi sabırsızlıkla bekliyorum.

hayvani bir gücü olduğu için. vidaya kendini atsa sarı aldırtabilirken ona bile ihtiyac duymuyor adam. özledim yemin ediyorum özledim aygır gibi oynayan çıt kırıldım olmayan topcuyu. seneyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Adam topa bazen oyle bi vuruyorki rakip kaleciye değse Allah'ına kavuşturacak

Adam topa bazen oyle bi vuruyorki rakip kaleciye değse Allah'ına kavuşturacak
2 maç evvel falcao nun indirdiği bir topa gelişine koydu ya abartmıyorum 150km yi falan bulmus olabilir o top. bu kalecinin üzerine bile gelse topu çıkaramaması demek :D
gereksiz bir hareketti ama allah ne verdiyse koydu topa

muhammet fit bile olsa babil ile baslar hocamiz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

oyuncu isterse oynar
şöyle bir şey mi konu tam olarak

maxresdefault.jpg

Bilgilendirme : Falcao'nun sol üst arka adalesinde orta derece zorlanma tespit edildi. Kamp kadrosuna alınmadı. Mostafa Mohamed tedavi sonrası takımdan ayrı çalıştı, kamp kadrosuna dahil edildi.

Gstv

Musap artik yolliyalim.
Hep destekledim hep savundum ama bu kritik macta böyle sakatlik olmasi sikinti.
34 mac götürmez artik !

Sakatliginin daha cok uzama yuzdesi nedir?
kıkırdak , menisküs ve ligaman ( bağ ) zedelenmesi varsa o zaman risk olabilir.Dizde kemik ödemi eğer çatlak ( fissures ) içermiyorsa oyuncu da ağrı hissetmiyorsa zorlayarak oynayabilir ama bahsettiğim risklerden biri bile varsa sağlık heyeti oynamasına izin vermez zaten.

Bilgilendirme : Falcao'nun sol üst arka adalesinde orta derece zorlanma tespit edildi. Kamp kadrosuna alınmadı. Mostafa Mohamed tedavi sonrası takımdan ayrı çalıştı, kamp kadrosuna dahil edildi.

Gstv
Haziran ayı Miami tatil organizasyonunu kaçırır , temmuzdaki hawai tatiline yetişir.

Muslera
Yedlin- Luyi-Marcao-Saracchi
Gedson Taylan Emre K
Halil Babel Onyekuru

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Kerem akbaba Babel
Halil

Yaz bunu @Tuna Köse

Allahın belası Falko. Düş ulan artık yakamızdan.

Mami sağlam olsa iyiydi şimdi kimle gol atıcaz. Adamımbilerek sakatlayan Necip’e kk yok bu var bşr tek bize çalışır

Falcao konusundaki hayal kirikligimin sınırı yok yeminle!

1 sene daha katlanamiycam herife.

Geri
Üst Alt