Derbi 11‘imiz Belli Oldu!

Abou Bossun kucağında oynayacak anlaşılan

feg kaç haftadır oynamıyor kafanız mı iyi? Babel yürüyerek oynuyor o da hazır değil. en hazır kadro işte. Çıkacak adam gibi oynayacaklar.

Yetenek sizsiniz jurisinin ağlaya ağlaya yetersiz diye yırtındığı kadrosununda bizden daha iyi olduğuda aşikar

Şener iyi oynarsa eski günlere dönüş sinyali vermiş olur ve Omar'ın yokluğunda takım için iyi olur Bursaspor'daki veya Fenerbahçe'ye ilk gelen Şener'in geri gelmesi fakat Etebo iyi de oynasa şu aşamadan sonra kurtarmaz gibi. Şener'in en azından kafasını oyuna verdiğinde en iyi yerli sağ beklerden olduğunu biliyoruz da Etebo'nun çıtası nedir bilmiyoruz.

Babel fizik olarak hazir degil,feghouli yeni iyilesti.emre kilinc uzun zamandir formsuz.yani kadroda surpriz yapmasini anliyorum ama sener ve eteboya guvenmiyorum ne yazikki.linnes ve donk tercih edilebilirdi herseye ragmen.omer bayram bile olurdu.neyse hataya acik ve kotu oynarlarsa oyuncu degistirir nasil olsa.

Orta sahada son birkaç maçtır belhanda çok etkisiz kalıyordu. Kaptırdığı toplarda ve yaptığı pas hatalarında rakipler yeterince etkili olamıyordu ki hocamız bu maçta yanına etobo'yu monte ederek çözüm bulmuş. Tebrikler hocam...

Hadi be aslanım ver şu aboubakarla larinin eline de dost düşman hatırlasın gerçek bossu

Sener, Etobo ve Belhanda'nin performanslari cok kritik rol oynayacak.

Digerlerinden alacagimiz verimi uc assagi bes yukari biliyoruz.

Etobo ve Belhanda dinamik futbol oynamazlarsa isimiz zor.

Istikrarli sekilde dripling yapacak oyuncu yok.

Su kadroda uzaktan sut cekecek adam da yok.

Kagit uzerindeki su goruntu sahaya nasil yansiyacak gorelim.

Orta sahada son birkaç maçtır belhanda çok etkisiz kalıyordu. Kaptırdığı toplarda ve yaptığı pas hatalarında rakipler yeterince etkili olamıyordu ki hocamız bu maçta yanına etobo'yu monte ederek çözüm bulmuş. Tebrikler hocam...

Adam geçen hafta sonu hattrick yaptı ya nasıl kötü oluyor son birkaç maç.. bitim kadar sevmem de hakkını da yemeyelim

Geri
Üst Alt