Derbi 11‘imiz Belli Oldu!

emre kılınç ne oynuyorki etoboya laf söylüyoruz.
İki tane oyuncu seçip kurban yapıyoruz.
şu kadroda stoper ikilisi hariç kim oynarsa oynasın hiç farketmiyor. Öyle abartılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.

İnşallah Etebo orta sahanın gerisinde defansif orta saha gibi oynamaz, aksi halde kaptırdığı topla golü yedik bile

Maci kaybetmemeye cikiyoruz, linnes yardiriyordu arkaya sarkma olabilirdi
Etebo akbaba ve kilincdan daha defansif

Etobo tercihi bence Doğru Beşiktaş'ın daha Üstün bir orta sahası var Emre K ikinci yarı gidişata göre değerlendirilir ilk olarak gol yememek önemli.

Kulubede maci degistirecek hamle imkanimiz var bu guzel bir sey

Oğulcan normalde bu takımın ilk 11 oyuncusu olmamalı.Ama belkide şu kadro içerisinde ilk yazılacak isim.
çünkü dünyanın en ağır, en temposuz takımı olabiliriz.

Bizim sahada oynanacak oyun .4-2-3-1 olsa daha iyi olurdu .donk taylan olsa iyi olurdu tabi hocanın oğlu belhanda oynayacak o yüzden sistem değişiyor birde kendine suçlu lazım etobo .....

Ardanın soldan içeriye çevireceği diagnenin dokunamadığı oğulcanında arka direkte tamamladığı bi golle kazanalım

Adam geçen hafta sonu hattrick yaptı ya nasıl kötü oluyor son birkaç maç.. bitim kadar sevmem de hakkını da yemeyelim
Renkdaş mesele gol atması değil ki. Üstelik bi zahmet atsın, takımın en çok kazananlarından biri. Asıl sorun laubali olması ve gevşek gevşek oynaması. Çok basit atabileceği pasları bile tıngır mıngır atıp, rakibi gol pozisyonuna sokuyor.

Sizin kralhanda umarım tüm Gscyi bugün ki oyunuyla g... eder. Hiç sanmıyorum ama

Kılınç iyi topçu değil de süratli yine bizi öne götürebilirdi, Arda desen teknik ama ağır, bekte Linnes yine koşu yapıp takımı öne götürüyordu bazen orada da Şener var. Çatne desen zaten tır gibi. Biz baskı yesek öne çıkamayız ki bu kadroyla amacı anlamadım, hocanın bir bildiği vardır umarım.

Bu maçta 11in bir önemi yok
Arda sener kesin yazar
Başarılar

Geri
Üst Alt