Derbi 11'imiz Belli Oldu!

Birebirde daha iyi olabilir ama pozisyon bilgisi yok. Rakibin maçın bir bölümünü bizim yarı sahada oynayacağını tahmin edersek alınması kolay bir risk değil.

Fb muhtemelen Alanya ve Hatay maçlarındaki gibi kapanacak. Kapanan takımları hızlı defans arkasına akabilen topçularla açabileceğimiz kanaatindeyim

Eli ayağı dolanır adamin fener maçı bu.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksini düşünüyorum, soğukkanlı bir birey gibi duruyor Kerem. Yalnız defans noktasında sıkıntılı biraz. Yazın bir şekilde ciğersiz bir oyuncu almalıyız Taylanın yanına. Gerçi Getson var ama hiç tanımıyorum kendisini..
o zaman sağda yedlin - kerem, solda saracci -onye... ortada Taylan- ciğersiz-getson (veya feg), önde sağlam bir falcao (Falcao sağlam olmayacağından Mustafa oynayacak ve ne olduğu daha net değil; o güzden sağlam bir falca müthiş olur)
Hızlı akıllı ve bitirici bir takım oluruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Adam hazir degil belki antrenmanları mı seyrediyoruz neden biliyoruz? Butun forum sanki yardımcı antrenör gibi maşallah.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes çok hazır dimi?

Umarım yanılırım da Linnes g*t eder benim gibi düşünenleri.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

linnes var Allah yardımcımız olsun lan ne linnesi ya kurtulamadık şu herifte.Takimdaki tartışmasız en kötü oyuncu hatta iddaa ediyorum ligteki en rezil sağ bekimsi

Üstüne üstüne gelen Fener orta sahasına karşı Arda mı savunma yapacak Belhanda mı?
Fener mi üstümüze gelecek? Adamların çıkardığı kadrodan belli topu bize bırakıp kontra kovalayacaklar. Top ayağında etkili, dar alanda iş yapabilecek ender oyuncularımızdan Arda'yı oynatmak mantıksız değil

Geri
Üst Alt