Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.684
- 21.003
- 2.643
Fenerin kadro ne oyle lesh gibi
☆☆☆☆
☆☆☆☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre mı ya bırakın abi ya ne Emresi bu sene 3 tane maçı resmen şunun yüzünden verdik ideal 11 e koyuyorsunuz anlayamıyorum sizi gerçektenFeghouli yerine Emre Olsaydı İdeal kadro.
Boey zaten yıllardır yok.
Beğendim sayılır. Keşke Dombili olmasaydı tabiki. En azından defans yerine Terim Ofansif Risk alıyor.
PS: İLK 11 Görselin kalitesi ne böyle yahut?
Ekli dosyayı görüntüle 142183
İşte bunlar bu kadar Galatasaraylı. Bu amipler temizlenmeli forumdan . Sırf bunlar yüzünden forumda eskisi gibi takılmıyorum.Sen futbol cahili olmayan kesimden mi oluyorsun bu durumda.
Trabzon maçında muazzam idi, sonra da Terim hiç şans vermedi.Emre mı ya bırakın abi ya ne Emresi bu sene 3 tane maçı resmen şunun yüzünden verdik ideal 11 e koyuyorsunuz anlayamıyorum sizi gerçekten
Biz yenilsekte kovulmayacak Terim Osmanim.Fb de de insallah fark yerizde portekizli kovulur diyen mallar var midir acep
1 maçta ıyi olması yeterli mi oluyor sizin için oynadığı çoğu maçında kötü olması yetmiyor mu yedek oturması için ? Bak diyorum 3 maç bu yeteneksizin yüzünden puan kaybettik bak direk 3 maçTrabzon maçında muazzam idi, sonra da Terim hiç şans vermedi.