Derbi İlk 11'imiz Belli Oldu!

Feghouli yerine Emre Olsaydı İdeal kadro.
Boey zaten yıllardır yok.

Beğendim sayılır. Keşke Dombili olmasaydı tabiki. En azından defans yerine Terim Ofansif Risk alıyor.

PS: İLK 11 Görselin kalitesi ne böyle yahut?

Ekli dosyayı görüntüle 142183
Emre mı ya bırakın abi ya ne Emresi bu sene 3 tane maçı resmen şunun yüzünden verdik ideal 11 e koyuyorsunuz anlayamıyorum sizi gerçekten

Kadro gayet güzel sadece mostafa diagne Halil üçlüsünden birini seçmek gerekirdi onuda Halil demiş bakalım inşallah kazanırız

Kadrolara bakınca almamız gereken bir maç,fb orta sahası çok yumuşak ayrıca değişik bir formasyon deniyorlar.

Maça taraftar ve saha avantajı sebebiyle 2–0 önde başlıyoruz

55 bin taraftar varken maçı verde bak noluyo

Halili forvet gibi dusunmek yanlış.aslinda forvetsiz oynuyoruz.fener defansini ovuyorlar ama bu gece olumcul hatalar yapacaklarını düşünüyorum.benim tek korkum irfan kahveci açıkçası.

Kadroya bakilirsa yine Kısır bir maç olacak gibi geliyor, forvetsiz oynadigimiz her maç kaleyi bulan şut sayisi 2 yi gecmiyor Kalede Berke denen acemi varken bu şansı degerlendirmeliydik, tam tersi olsa Kalede Muslera olmasa fener 3 forvetle çikardi maça..

Kadro doğru boşuna tatava yapmayalım. Halil den beklentim gol atmasından ziyade morutan feg ve keremi ceza sahasında bilusturucak pası atması yada koridoru yaratması olur. İnşallah acemi kaleci varken bol bol şut deneriz

Feghouli’nin performansı sonucu belirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

halil ve kerem cok formda normaldi.
morutan kesilir mi demistim benim icin kritik isim o çunku.

simdi fegh perfomansindan çok orta sahada berkan ve cicao ne yapacak göreceğiz.

Trabzon maçında muazzam idi, sonra da Terim hiç şans vermedi.
1 maçta ıyi olması yeterli mi oluyor sizin için oynadığı çoğu maçında kötü olması yetmiyor mu yedek oturması için ? Bak diyorum 3 maç bu yeteneksizin yüzünden puan kaybettik bak direk 3 maç

Geri
Üst Alt