Derbi Sonrası Fatih Terim'i Bekleyen Ağır Ceza!

Hocam 7 maç yerse 7 de 7 yapıp düşmanlarını morartmak

Var bi hayalimiz

Cezaya sevinenler nesine seviniyor anlamadım. Değişikliği 60'da yapıyorsak 70'de yapacağız Necati ile Selçuk'a bilgi gidene kadar. Ki Sergen'in yaptıklarından fazlasını da yapmadı Terim. Ayrıca Arda'ya sosyal medya paylaşımı nedeniyle 2 maç vermişlerdi. Fener'in direkt orta parmak gösteren adamı sevk edilmemiş.

Herif kendini kulüpten yukarda gördüğü için nasıl olsa kimseye hesap vermem kimse de hesap soramaz bana kafasıyla istediği gibi hareket ediyo.Kulübede olup takımdan performans almasını beklediğimiz adam her sezon en az 6-8 maç cezalı ve bu takıma zarar veriyor.Normal zamanda da zaten yapabildikleri sınırlı olmaya başlamışken ceza alınca da tüy dikiyo iyice.Derhal görevden alınmalı yeter artık.Babanın çiftliği değil Galatasaray kulübü.

Cezaya sevinenler nesine seviniyor anlamadım. Değişikliği 60'da yapıyorsak 70'de yapacağız Necati ile Selçuk'a bilgi gidene kadar. Ki Sergen'in yaptıklarından fazlasını da yapmadı Terim. Ayrıca Arda'ya sosyal medya paylaşımı nedeniyle 2 maç vermişlerdi. Fener'in direkt orta parmak gösteren adamı sevk edilmemiş.
Adalet zaten yoktu anlamıyorsunuz, aynı şeyleri Beşiktaş veya Fenerbahçe'den birisi yaparsa ceza almaz veya en fazla 1-2 maç alır senin oyuncun veya antrenörün yaparsa yapıştırır geçerler bu kadar basit.

Adalet zaten yoktu anlamıyorsunuz, aynı şeyleri Beşiktaş veya Fenerbahçe'den birisi yaparsa ceza almaz veya en fazla 1-2 maç alır senin oyuncun veya antrenörün yaparsa yapıştırır geçerler bu kadar basit.

Ben farklı bir şey mi söylüyorum?

Ben farklı bir şey mi söylüyorum?
Fenerli herif sevk edilmemiş diyorsun ya ona cevap verdim bir de Arda meselesine. Ali Koç mesela kaç kere hedef gösterdi tehdit etti TFF'yi 1 kere ceza almadı, almazlar. Adalet beklemeyelim.

Fenerli herif sevk edilmemiş diyorsun ya ona cevap verdim bir de Arda meselesine. Ali Koç mesela kaç kere hedef gösterdi tehdit etti TFF'yi 1 kere ceza almadı, almazlar. Adalet beklemeyelim.
sen böyle kabullenirsen tabii adalet beklenmez.

sen böyle kabullenirsen tabii adalet beklenmez.
Bu benim kabullenmem ile ilgili değil, başkan güçlü olacak gerektiğinde hakemlere düdüğünü astıracak, tff ve kurullarına Galatasaray'lı ve klübünün menfaatlerini savunacak üyeler başkanlar sokacak o zaman istediğimiz noktaya geliriz. Zaten bütün kurullar Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı dolmuşken nasıl bekleyelim adalet, bak ne oldu gündüz görüşmeye gitti Başkanımız şimdi arkasından kıs kıs gülüyordur Nihat Özdemir.

Bu benim kabullenmem ile ilgili değil, başkan güçlü olacak gerektiğinde hakemlere düdüğünü astıracak, tff ve kurullarına Galatasaray'lı ve klübünün menfaatlerini savunacak üyeler başkanlar sokacak o zaman istediğimiz noktaya geliriz. Zaten bütün kurullar Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı dolmuşken nasıl bekleyelim adalet, bak ne oldu gündüz görüşmeye gitti Başkanımız şimdi arkasından kıs kıs gülüyordur Nihat Özdemir.
Göstermelik 1-2 kişi koyarlar en fazla. Hükümet yalaması olmadan oralarda güçlü lobi mümkün değil uzun zamandır. Baştan aşağı yıkmak gerek bu tiranlığı.

Isterse başkan her gün ziyaret etsin bunları.. cezanın en üst sınırını zevkle verirler

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Lan adam alalen hakeme o.cocugu dedi, topunuzun m korum dedi komedi gibi 1 maç verdiler.
Eğer 1 maç fazlası verirse başkan olacak o herif ilk maça paf takımıyla çıkıp bundan sonra böyle demeye götu yemeyip tffnin sponsorlarini patlatmazsa boşuna o koltukta durmasının alemi yok.

Maça çıkmamaya maça yetmez diyenlere de aldırış etmeyin çıkmıyoruz dediğin anda 200 kişiden telefon geliyor, canlı yayında düşürmeyen nametttir de bakalim aynı hafta TFF drgisiyor mu degismiyor mu.
Bu ülkede artık sozlerin bittiği yerdeyiz, eyleme dokeceksin artık.

Aldığı cezalarla 1 sezonu kaçırdı​

Fatih Terim, en son geçen sezon 4-3 kaybettikleri Çaykur Rizespor müsabakasının ardından 2 maç men cezası almıştı. Bu cezayla Galatasaray Teknik Direktörü, son 10 yılda Süper Lig'de görev yaptığı 7. sezonda 35. resmi maçı cezalı olduğu için kaçırmış oldu
Bu da matrakmış...

Geri
Üst Alt