Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Üst limitten yesin de kenarda bir süre görmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Issız 1 adaya düşşen yanına aşı alırmıydın ?Üst limitten yesin de kenarda bir süre görmeyelim.

Issız adaya düşsem yanıma alacağım 3 top list;Issız 1 adaya düşşen yanına aşı alırmıydın ?
Adalet zaten yoktu anlamıyorsunuz, aynı şeyleri Beşiktaş veya Fenerbahçe'den birisi yaparsa ceza almaz veya en fazla 1-2 maç alır senin oyuncun veya antrenörün yaparsa yapıştırır geçerler bu kadar basit.Cezaya sevinenler nesine seviniyor anlamadım. Değişikliği 60'da yapıyorsak 70'de yapacağız Necati ile Selçuk'a bilgi gidene kadar. Ki Sergen'in yaptıklarından fazlasını da yapmadı Terim. Ayrıca Arda'ya sosyal medya paylaşımı nedeniyle 2 maç vermişlerdi. Fener'in direkt orta parmak gösteren adamı sevk edilmemiş.
Adalet zaten yoktu anlamıyorsunuz, aynı şeyleri Beşiktaş veya Fenerbahçe'den birisi yaparsa ceza almaz veya en fazla 1-2 maç alır senin oyuncun veya antrenörün yaparsa yapıştırır geçerler bu kadar basit.
Fenerli herif sevk edilmemiş diyorsun ya ona cevap verdim bir de Arda meselesine. Ali Koç mesela kaç kere hedef gösterdi tehdit etti TFF'yi 1 kere ceza almadı, almazlar. Adalet beklemeyelim.Ben farklı bir şey mi söylüyorum?
sen böyle kabullenirsen tabii adalet beklenmez.Fenerli herif sevk edilmemiş diyorsun ya ona cevap verdim bir de Arda meselesine. Ali Koç mesela kaç kere hedef gösterdi tehdit etti TFF'yi 1 kere ceza almadı, almazlar. Adalet beklemeyelim.
Bu benim kabullenmem ile ilgili değil, başkan güçlü olacak gerektiğinde hakemlere düdüğünü astıracak, tff ve kurullarına Galatasaray'lı ve klübünün menfaatlerini savunacak üyeler başkanlar sokacak o zaman istediğimiz noktaya geliriz. Zaten bütün kurullar Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı dolmuşken nasıl bekleyelim adalet, bak ne oldu gündüz görüşmeye gitti Başkanımız şimdi arkasından kıs kıs gülüyordur Nihat Özdemir.sen böyle kabullenirsen tabii adalet beklenmez.
Issız adaya düşsem yanıma alacağım 3 top list;
1-)Dolarlarım
2-)Kripto Paralarım
3-)Latin Karı
Issız adaya düşsem yanıma alacağım 3 top list;
1-)Dolarlarım
2-)Kripto Paralarım
3-)Latin Karı
Başkalarına yar olmasın istiyor sanırımboş adada parayı napacan Mıh Han
Göstermelik 1-2 kişi koyarlar en fazla. Hükümet yalaması olmadan oralarda güçlü lobi mümkün değil uzun zamandır. Baştan aşağı yıkmak gerek bu tiranlığı.Bu benim kabullenmem ile ilgili değil, başkan güçlü olacak gerektiğinde hakemlere düdüğünü astıracak, tff ve kurullarına Galatasaray'lı ve klübünün menfaatlerini savunacak üyeler başkanlar sokacak o zaman istediğimiz noktaya geliriz. Zaten bütün kurullar Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı dolmuşken nasıl bekleyelim adalet, bak ne oldu gündüz görüşmeye gitti Başkanımız şimdi arkasından kıs kıs gülüyordur Nihat Özdemir.
Bu da matrakmış...Aldığı cezalarla 1 sezonu kaçırdı
Fatih Terim, en son geçen sezon 4-3 kaybettikleri Çaykur Rizespor müsabakasının ardından 2 maç men cezası almıştı. Bu cezayla Galatasaray Teknik Direktörü, son 10 yılda Süper Lig'de görev yaptığı 7. sezonda 35. resmi maçı cezalı olduğu için kaçırmış oldu