Derbinin Hakemi Belli Oldu!

Bu Ali ilk çıktığında iyidi burnu psilige batmamisti fenerin eskisehir deplasmani vardı hatırlayın fener öndeydi dk 80lerde Eskişehir gol attı ardından bunlar penaltı filan kolladi bırak penaltıyı herkese sarı verdi işte o maçtan sonra aziz bu Ali'yi alenen tehdit etmişti yani ondan sonra bu çocuğun sirazesi kaydı

Yönetim ve başkanın pasifliğinden yapılan bir atama. Böyle bir atama fb, bjk, başakşehir'e karşı kesinlikle yapılamaz.

Herkese şimdiden geçmiş olsun. Palabıyık bizi kötü yiyecek.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu Ali ilk çıktığında iyidi burnu psilige batmamisti fenerin eskisehir deplasmani vardı hatırlayın fener öndeydi dk 80lerde Eskişehir gol attı ardından bunlar penaltı filan kolladi bırak penaltıyı herkese sarı verdi işte o maçtan sonra aziz bu Ali'yi alenen tehdit etmişti yani ondan sonra bu çocuğun sirazesi kaydı

4 tane fenerliye kırmızı kart verdiği maçtan sonra değişti bu. İlk maçlarında iyidi ama azize gibi başkanları olduğu için bu da sıçtı o maçtan sonra.

Son yillarda gordugum en kotu atama.

lU4cRX.jpg

yY7vRJ.jpg

Bize en az 1 kirmizi ve 5 6 sari kart bekliyorum

4 tane fenerliye kırmızı kart verdiği maçtan sonra değişti bu. İlk maçlarında iyidi ama azize gibi başkanları olduğu için bu da sıçtı o maçtan sonra.
O maçı hatırlayamadım ama Eskişehir maçı kritikti fener için o maçta puan kaybından sonra tehdit edildiği filan gündeme gelmişti bu Ali'nin hatta bende yazmıştım bu maçtan sonra bu çocuğu doğrar aziz

Galatasaray aleyhine bariz hatalar yapan bir hakem atandı.

Oh ne güzel zaten stopersiz maça çıkacak Galatasaray 'dan ne kadar korkuyorsanız bir de Ali Palabıyık 'ı vermişsiniz maça ...

Var 'a da Fırat Eyyamus 'u atayın da iyice katledin maçı anasını satayım

Geri
Üst Alt