Hamza Gölbaşı
Cezalı
Bulo veya Cuneyt olsa iyiydi yaw.Bu herif bir Basak-Fb macinda 4 fenerliyi atti.Ondan beridir hep feneri kolluyor.
Bir de o macta cikardigi her kart dogruydu
Ama iste bizim ulkemizde cesaretli hakemler cezalandiriliyor
Bulo veya Cuneyt olsa iyiydi yaw.Bu herif bir Basak-Fb macinda 4 fenerliyi atti.Ondan beridir hep feneri kolluyor.
Bu Ali ilk çıktığında iyidi burnu psilige batmamisti fenerin eskisehir deplasmani vardı hatırlayın fener öndeydi dk 80lerde Eskişehir gol attı ardından bunlar penaltı filan kolladi bırak penaltıyı herkese sarı verdi işte o maçtan sonra aziz bu Ali'yi alenen tehdit etmişti yani ondan sonra bu çocuğun sirazesi kaydı
Hangi hakem iyi ?Gecmis olsun
Kalkavani isterdim. Ikisi adina da les bir hakem oldugundan dolayiHangi hakem iyi ?
O maçı hatırlayamadım ama Eskişehir maçı kritikti fener için o maçta puan kaybından sonra tehdit edildiği filan gündeme gelmişti bu Ali'nin hatta bende yazmıştım bu maçtan sonra bu çocuğu doğrar aziz4 tane fenerliye kırmızı kart verdiği maçtan sonra değişti bu. İlk maçlarında iyidi ama azize gibi başkanları olduğu için bu da sıçtı o maçtan sonra.
Renktaş belki Tanrı'nın adaleti tecelli eder.Luyindama ve Marcao'yu cezali duruma dusur
Fener'de kart sinirindaki kimseye kart gosterme
Dirar ana baci sovsun ceza almasin
Maca ulkenin acik ara en iyi hakemini verme
Ehh yetti
Nasil bir sezon
Renktaş belki Tanrı'nın adaleti tecelli eder.
Cuneyt Cakir
Hic olmadi eyyamci Firat
Olabilecek en kotu hakem Ali Palabiyik, birkac azili Galatasaray dusmani disinda onlari da veremezlerdi zaten