Derdimi Nasıl Anlatabilirim?

İçimden bir ses, başlık altında tartışma çok saçma yerlere gidecek, konu üç vakte kadar kapatılacak ve Berat Yesir AKP mağduriyetine bürünecek diyor.

geyiklik halimiz mi kalmış aga
kan ağlıyoruz kan
rezalet durumdayız

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••
Ren-Geyi%C4%9Fi.jpg

benche hemn suanda aysalınnkndıne checkin duzen vermesi lazım

bu gs^miz kac sene dha kaybedicek alah aaskina

berat uniye gecicek hala aynı terena yaaaaaa yeter

şimdi şöyle birşey var berat arkadaşım: bu kötüleyip durduğumuz oyuncular yöneticiler antrenörler o an için dahi olsa gs'ye faal hizmet halinde olduklarından, onları karalamak satılmış medyayla, yalakalarla ve kuşlarla şiddetli bir parelellik içerdiğinden kilitleniyor olabilir. ben mod olsam kuşlara ölüm der daha fazlasını yapardım hatta ben senin aksine forum yönetimini fazla demokrat buluyorum.

zararın neresinden dönersen kardır hesabına uymuş berat geçen senede ölümüne aysalcı anti ft ciydi :D

Sen trollun vucut bulmus halisin

HTC One cihazımdan gönderildi

kardeşim başbakanlığa beyanat mı veriyorum burda
yazdıklarımızı anlayabilelim yeter

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

:D seni ne kadar sevdiğimi bilirsin ama takdir edersin ki ne zaman dalga geçip ne zaman ciddi olduğunu anlamak güç. Başlık içi eğlence ayrı ama disariya yansimasi kuvvetli olacak basliklarinda ince eleyip sık dokumalarini haklı bul adamların.

Gerçek fikrin buysa diz sebepleri, Aysal neden bırakmalı? Diye basligi aç. Kapatılırsa bana kapatanin adını ver yeter :D

-Tapatalk-

Bazı modlar kafalarına göre konu kitliyor.Bir kaç adam şutlanırsa sorunun çözülecektir Ber at

:D seni ne kadar sevdiğimi bilirsin ama takdir edersin ki ne zaman dalga geçip ne zaman ciddi olduğunu anlamak güç. Başlık içi eğlence ayrı ama disariya yansimasi kuvvetli olacak basliklarinda ince eleyip sık dokumalarini haklı bul adamların.

Gerçek fikrin buysa diz sebepleri, Aysal neden bırakmalı? Diye basligi aç. Kapatılırsa bana kapatanin adını ver yeter :D

-Tapatalk-

Deringsc'nin patronu Özgür Aslan :D

Bir tek akilli sen varsin dunyada, geri kalan herkes salak degil mi?

Senin niyetin de acik onu yapis seklin de. Buyume caginda olmanin hatrina mazur goruyoruz.

o
değilde
neden
yazılarını şiir
gibi dizeler halinde
yazıyorsun ben onu merak
ediyorum..
:asd:

Bu adamı ciddiye almamanızı öneririm.. Kendisi "KUŞ TROLL" olur...

Berat YESİR' i istemiyoruz diye topic açsak sanırım 1000 üye buluruz :asd22:

Geri
Üst Alt