Derdimi Nasıl Anlatabilirim?

Forumda karşıt görüşlere saygı olmadığını yenimi öğrendin beratcım bu forumda aysala laf söyleyemezsin akpli olamazsın fatih terimi savunamazsın anladınmı? Selçuk da dokunulmazlar listesindeydi de neyseki artık müdahale edemiyorlar ona tepkiler çığ gibi büyüdü çünkü gscimbom daki statükocu tayfa ciddi manada can sıkmakta mağlesef
Tanışalım :(

Kulübün Borsa'da ki hisse değerlerini aldığında ki halinden %40'a yakın daha değersiz olarak teslim edecek bir başkan başarılı mıdır ?

Aldığı futbol takımını sonuna kadar sağılmış ve poasası çıkmış vaziyette, hurdaya çıkmış teslim edecek başkan mı başarılıdır ?

Yaptığı transferlerin neredeyse %70'i fiyasko, başarısız değil fiyasko, çıkmış başkan için başarılı denilebilir mi ?

Kulübün diğer branşlarında da aynı gariplikleri yaşatan, Basketbol takımı kadro kuramayacak hale gelmişti neredeyse, başkan başarılıysa, başarı nedir ?

Adnan POLAT yönetimi dahi elinde eski stad ve onun gelirleri olmasına rağmen takımı böyle batırmayı başaramamıştı, Aysal kulübün üstünden kalktığında geride bırakacağı bilanço Demirören'den hallice veya ona denk olacaktır.
Bunlar başarı ise bence de Aysal başarılı.

Kulübün Borsa'da ki hisse değerlerini aldığında ki halinden %40'a yakın daha değersiz olarak teslim edecek bir başkan başarılı mıdır ?

Aldığı futbol takımını sonuna kadar sağılmış ve poasası çıkmış vaziyette, hurdaya çıkmış teslim edecek başkan mı başarılıdır ?

Yaptığı transferlerin neredeyse %70'i fiyasko, başarısız değil fiyasko, çıkmış başkan için başarılı denilebilir mi ?

Kulübün diğer branşlarında da aynı gariplikleri yaşatan, Basketbol takımı kadro kuramayacak hale gelmişti neredeyse, başkan başarılıysa, başarı nedir ?

Adnan POLAT yönetimi dahi elinde eski stad ve onun gelirleri olmasına rağmen takımı böyle batırmayı başaramamıştı, Aysal kulübün üstünden kalktığında geride bırakacağı bilanço Demirören'den hallice veya ona denk olacaktır.

aysalın takımı gençleştirme adı altında yaptığı çalışmalar ve aldığı riskler,ona pahalıya mal oldu.

gelenler,gidenleri fazlasıyla arattı.

takım iyice fetret devrine bağladı.

bu sezon bitmez..

Katilmasam da güzel yazılmış bir yazı. Bunu başlık olarak açın oradan yürüsün muhabbet bence.

-Tapatalk-

Galatasaray'dan çıkan hiç bir başkana güvenmemeyi Adnan Polat ile öğrendim.

Adnan Polat 2009 senesine kadar çok sevdiğim bir başkandı.

Ama şu an geçmişe dönüp baktığımda benim en sevdiğim başkan rahmetli Canaydın'dır.

Başarısız olmuştur, bir çok hatası vardır. Ama niyeti temizdi adamın.

Siyasi görüş, çevresi ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum.

Ünal Aysal'da ister AKP'li ister CHP'li isterse XXX parti'li olsun, ister ateist ister 5 vakit namazında olsun benim için değerlendirmede önemli değil.

Ancak Ünal Aysal benim için Mahmudi ile sözleşme imzalayıp 2 hafta sonra gönderdiğinde bitti.

Fatih Terim'i o şekilde gönderişi de büyük bir hatadır defalarca söyledim.

KİMSE İSTEMEDİĞİ BİRİ İLE ÇALIŞMAK ZORUNDA DEĞİL AMA O ZAMAN VERİRSİN PLAKETİNİ, MAYIS'TA BİZE 2 ŞAMPİYONLUK KAZANDIRDINIZ TEŞEKKÜRLER AMA DAHA FAZLA ANLAŞAMIYORUZ GALATASARAY'A ZARAR VERECEK BU DURUM DER AYRILIRSINIZ.

İDMAN SAHASINDA DEĞİL?

Milli takıma gitsin de Galatasaray taraftarı da Terim'den nefret etsin en azından bir kısmı diyerek değil.

Galatasaray'dan çıkan hiç bir başkana güvenmemeyi Adnan Polat ile öğrendim.

Adnan Polat 2009 senesine kadar çok sevdiğim bir başkandı.

Ama şu an geçmişe dönüp baktığımda benim en sevdiğim başkan rahmetli Canaydın'dır.

Başarısız olmuştur, bir çok hatası vardır. Ama niyeti temizdi adamın.

Siyasi görüş, çevresi ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum.

Ünal Aysal'da ister AKP'li ister CHP'li isterse XXX parti'li olsun, ister ateist ister 5 vakit namazında olsun benim için değerlendirmede önemli değil.

Ancak Ünal Aysal benim için Mahmudi ile sözleşme imzalayıp 2 hafta sonra gönderdiğinde bitti.

Fatih Terim'i o şekilde gönderişi de büyük bir hatadır defalarca söyledim.

KİMSE İSTEMEDİĞİ BİRİ İLE ÇALIŞMAK ZORUNDA DEĞİL AMA O ZAMAN VERİRSİN PLAKETİNİ, MAYIS'TA BİZE 2 ŞAMPİYONLUK KAZANDIRDINIZ TEŞEKKÜRLER AMA DAHA FAZLA ANLAŞAMIYORUZ GALATASARAY'A ZARAR VERECEK BU DURUM DER AYRILIRSINIZ.

İDMAN SAHASINDA DEĞİL?

Milli takıma gitsin de Galatasaray taraftarı da Terim'den nefret etsin en azından bir kısmı diyerek değil.
Aynen ft nin o şekil gönderilişi bütün takımı çöküntüye uğrattı herkes afalladı güven kaybı oldu aysalı zeki bilirdiim ama beni hayal kırıklığına uğratmıştı o gün geleceği göremedi fevri davrandı ft sezon sonuda gidebilirdi

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Aynen ft nin o şekil gönderilişi bütün takımı çöküntüye uğrattı herkes afalladı güven kaybı oldu aysalı zeki bilirdiim ama beni hayal kırıklığına uğratmıştı o gün geleceği göremedi fevri davrandı ft sezon sonuda gidebilirdi

Bu arada alakasız olacak ama imza üyelere izin verilmiyor.

Yönetim de sadece forum sosyal medya kanallarını imza alabiliyor.

Bu sebeple silebilirsen iyi olur.

Açıkçası Aysal zeki ama her fazla zeki insan gibi ego'su da yüksek. Terim de bütün hatalarını fazla ego'su ile yapmıştır zaten.

Ben iyi niyetli oldugumdan Aysal´in futbol zekasinin olmamasina bagliyorum. Diyorumki bunun kafasina girmisler, hele hele Sneijder/Drogba falan gelince takim kendiliginden yürüyecek diye. Bile bile Galatasaray´i trenin altina attigina ihtimal vermek istemiyorum...

Açıkçası Aysal zeki ama her fazla zeki insan gibi ego'su da yüksek. Terim de bütün hatalarını fazla ego'su ile yapmıştır zaten.
Tapa imzası ne ara yasaklandı ilk kez duyuyorum

Bu imza konusu nedir Alpay kardes ???

Eskiden boyle tartisma cikinca, "arkadaslar sakin olalim, cabamizin adi Galatasaray" yazan guzel insanlar olurdu, hey gidi.

Deep Thought cihazından gönderildi.

sayın aysal... zarar veriyorsun

Ya artik Galatasaray seffaf bi kulup borc batagina soktu dediginde bunu kanitlarla desteklemen gerekir. Adamlar her seyi acik acik soyluyor.
Doviz firlamasi oldu bu ulkede borcu olan kulup, bu zamana kadar aldigi borclari doviz uzerinden alan bir kulup icin 2011 haziraninda bulundugu yerde olmasi normal.
Bugun ayni firlama yine olsa bi 50 milyon daha takilir kulube. Bu sebepten dolayi da Unal Aysal batirdi denek kotu niyettir baska bise degil.

Ek olaraj futbolcu giderleri de ayni sekilde diviz cinsindense bu konu hakkinsa hic konusmamak daha akilli hamledir.

Arkadaşlar manifesto yayınlamış... Bu arada mali işlerden sıyrılarak Ünal Aysal'ın geçen sene devre arasına kadar futbol takımı üzerinde yaptığı tasarrufların hemen hemen hepsi taraftarın büyük çoğunluğunun istediği şeylerdi. Tabi başarısızlık gelince doğal olarak homurtularda çıkmaya başladı; ki mali konularda da büyük iyileştirmeler yaptı(bizi en çok zorlayan döviz üzerinden ödediğimiz borçlardan doğan kur farkının getirdiği büyük olumsuzluk). 81,4 milyon dolar kur farkı ödedik. Bu paraya ikinci Galatasaray takımını kurardık! 180milyon lira borç havadan ödendi. Bu suç Galatasaray yönetiminin değil, bu borcu ödettirenlerden hesap sorun esas... Şikecileri koruyanlara hesap sorun. Sürekli Galatasaray'ı manüple etmeye çalışan bürokrasiye hesap sorun. Stad konusunda bizleri sürekli geren siyasiler var. Gelin hep beraber Galatasaray'ın haklarını savunalım. Yani şimdi siyaset derken bu konularda tepki gösteren bir avuç taraftar kalmak insanı üzüyor.

Tapa imzası ne ara yasaklandı ilk kez duyuyorum

Anlamayacaksın ama ben yine deneyeceğim.

Tapatalk imzası kullanıyor birçok kişi, ama bunlar mesaj bütünlüğünü bozmayan, yazıldığı konuya farklı anlam katmayan şeyler çoğunlukla. Biri Tapataklak yazmış, biri Taptap yazmış, yani espirili bir dil ile Tapatalk 'tan mesaj kullandığını belirtmişler. Çabamızın adı Galatasaray gibi Galatasaray 'a dair özlü söz yazan da var.

Senin kullandığın imza girdiğin konuya alakasız kalıyor yani konuların tümüne alakasız mesajlar yazmış oluyorsun, konu kirletiyorsun. Gökhan Gönül konusunda yazdığın 1 cümle, altında "Selçuk 'mu Mustapha! Sarp mı?" yazıyor. İmza gibi de değil mesajın devamı gibi duruyor.
Ultraslanla telegolde kavga ettiler mi etmedilermi

Aman kardeş naptın biri şimdi seni şikayet eder aysala hain dedin diye ben imada bulunmama rağmen nerdeyse ceza yiyecektim

İmza olarak kullandığın şey senin sorumluluğundur, içeriğine göre pekala yasaklanabilir. Senin bu imzayı kullanmaman konusundaki haklı gerekçemiz, konuları alakasız mesajlarla kirletmendir.

Üyelerimiz çoğu ilgisiz birçok konuda "Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?" mesajını tekrar tekrar görmek zorunda değil. Üstelik yapma diye uyarıyoruz manidar dönüşler yapıyorsun.

Bir de bu mesajdaki ideolojini iyi bildiğimiz için detaya girmemize pek gerek olduğunu sanmıyorum. Bu içerikte açtığın konun yasaklandı, gerekçesi sana açıklandı ama anlamadın. Selçuk 'a senden çok kızan biri olarak, "GSCimbom 'da imzan içeriğinde konu açamazsın" dedik. Bunu her mesajda gözümüze sokmaya çalışmana bizim de bir yaptırımız olur elbet. Bundan sonra bir süre mesajların ön denetlemeye tabii olacak. Anlayıp hatanı kabullendiğinde tekrar durumunu değerlendirebiliriz.

Ay hadi ins.. oyle boyle derken Berat gene ise yaradi dolayli yoldan.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Geri
Üst Alt