Derin Galatasaray'dan Seçim Kararı!

yalnız dursun seneyede kalırsa ki bence kalacak bugun toplantıda belli oldu,seneye mac izlemeye gerek yok yine 4-5 sırada bitirirz ligi

Dursun'un karşısına aday olamadığı zaman bitti benim için reis.
haklısında hacım kaçtı gözüyle falan bakarsak kimler nelerden ne durumlarda kaçmış zamanında hepsinin bi kusuru var. ben genede daha evvel belirttiğim gibi buna sen biraz kenarda dur riva var florya var sıkıntılı bi dönem geçireceğiz sıranı bekle dediler buda kolum ağrıyor başım ağrıyor diyip çekildi. adnan öztürk o dönem aday olup başkan olsa işin rengi baya bi değişik olurdu şu aralar heralde. muhalif birisi sonucta. şampiyon olduğumuz yıl şöyle bir söylemi var mesela

galatasaray_eski_yoneticisi_adnan_ozturkten_carpici_aciklamalar_h46685_328ff.jpg

edit
şu tip örnekleride mevcut. GS Eski Başkan Yardımcısı Adnan Ozturk: 'AKP sporu politikaya alet etti' | soL Haber Portalı

ölümsüzlerin bir başkan için en son ihtiyaç duyduğu tipte biri bu dönem için.

Son düzenleme:
Su sartlarda ulke icinde isleri olan her baskan adayi pisirik olur. Malum cellat var tepede her ise karisiyor ulkede.
Ya gozu kara olacak ya da yurt disinda mal varligi sirketleri olacak. Aysal su karisiklikta ulke icinde sirketi varken aday olmaz ciddi yatirimini kimse zarar ugratmak istemez bize dili yanmis ve para derdi olmayan cem uza gibi bir baskan lazim.

Ve ayrica Galatasaray yonetim seklinin degismesi gerekir baskan tepede karar verici organ olmamali yonetim ici kimae birbirine biatci olmamali ayrica kulup hesaplarini yabanci sirketler denetleyip odeme vs islerini halleden bir model olmali. Mevcut durumda kim kime kac para vermis hep havada guzel bir yonetim ortakligi (kar veya hisse degil parasini verip calistiracagiz ama bagimsizlik verilecek) girdiler ciktilar ortaya cikacak yonetilecek.

Ve ayrica gsadasi gibi bir gucten para kazanilamamasi bana kafayi yedirtiyor otel ile birlikte yilda 6-7 milyon dolar gelir getirecek bir imkanin var ama biri cay ocagi oldu digeri malum.
Her sene dembele gibi iki adam almani saglar, s.ligi ayak basti parasi kadar para.

aysal gibi bir başkanın var büyük başarı yüzdesine sahip

süren gibi bir başkanın var %100 başarı yüzdesine sahip

ve bu 2 adam gönderiliyo

%100 başarısız olan dursun ise gönderilmiyo

çok ilginç

haklısında hacım kaçtı gözüyle falan bakarsak kimler nelerden ne durumlarda kaçmış zamanında hepsinin bi kusuru var. ben genede daha evvel belirttiğim gibi buna sen biraz kenarda dur riva var florya var sıkıntılı bi dönem geçireceğiz sıranı bekle dediler buda kolum ağrıyor başım ağrıyor diyip çekildi. adnan öztürk o dönem aday olup başkan olsa işin rengi baya bi değişik olurdu şu aralar heralde. muhalif birisi sonucta. şampiyon olduğumuz yıl şöyle bir söylemi var mesela

galatasaray_eski_yoneticisi_adnan_ozturkten_carpici_aciklamalar_h46685_328ff.jpg

O kadar ötüp, adayım deyip sonra hastaligini bahane edip dursun denen herifin karsisina cikmaktan kacan adamin degeri aziz yildirimdan cok farkli degildir benim icin.

Yavsagin tekisin be adnan sen de!!

Son düzenleme:
öztürkün tek kafama takılan demeci yabancı sınırı konusundaki demeç

ha 96-2000 deki gibi yerli kadron olur,istersin yabancı sınırı

yerli oyuncuların hali ortadayken yabancı sınırı istemek tamamen mallık

O kadar otup, adayim deyip sonra hastaligini bahane edip kacan herifin degeri aziz.yildirimdan cok farkli degildir benim icin.

Yavsagin tekisin be adnan sen de!!
sohbet muhabbet ediyoruz ortada bişey yok iki kelam ediyoruz geliyon mandanın suya sıctığı gıbı pat pat pat sıçıp bırakyon muhabbeti gidiyon reis.

sohbet muhabbet ediyoruz ortada bişey yok iki kelam ediyoruz geliyon mandanın suya sıctığı gıbı pat pat pat sıçıp bırakyon muhabbeti gidiyon reis.

Estaagfurullah ! :)

Ya GS da nefret ettigim adamlar vardir.

1. Dursun
2. Inan
3. Polat
4. Turgay kiran
5. Adnan ozturk
6. Levent nazifoglu
7. Fatih Altayli

Digerlerine karsi genelde gayet pozitifimdir.

Ama bu 7 si adam degil.

Abdurrahim Albayrak'in futboldan sorumlu olacagi herhangi bir yönetime hayir demem

Estaagfurullah ! :)

Ya GS da nefret ettigim adamlar vardir.

1. Dursun
2. Inan
3. Polat
4. Turgay kiran
5. Adnan ozturk
6. Levent nazifoglu
7. Fatih Altayli

Digerlerine karsi genelde gayet pozitifimdir.

Ama bu 7 si adam degil.
hakkın var tabii hacımda ben başkanın kim olacağından falan geçtim gerçekten çok güçlü bi listesi olsun başkanda bu listesindeki adamları yönetbilsin liderlik yapabilsin yeter. başkanın adından çok listesindeki iş yapabilen isimlerin önemini acı bi şekilde kavramış olmamız gerekiyor şimdiye kadar.

Dürüst' ü ayrı bir severim...

Aysal, başkan adayı olarak ortaya çıktığında yaptığı muazzam söylemlerle hayranlığımı kazanmıştı. ''Hah işte! hep istediğim, ota boka maydanoz olmayacak Avrupai başkan modeli budur!'' demiştim; Dürüst' ün başkan versiyonu gibi canlanmıştı gözümde...Herif Alaturkalığın bilmediğimiz versiyonlarını öğretti bize, Avrupa' da yıllar yılı Şark özlemiyle mi yaşamış nedir!...

Fatih Altaylı yalanladıysa Faruk süren'i arayıp bilgi almıştır yada o esnada yanlarındadır.

Sevmesem de yalan söylediğini sanmıyorum.

Yarın Faruk Süren bir açıklama yapar zaten.

Bu arada aklınıza gelen havai, avrupai, güzel demagog kimselerin bir çoğunun Galatasaray'ın bu mali sıkıntısında gelip görev almayacağını, Riva ve Florya işini netleşince gelip cukkaya konacaklarını da düşünün derim.

Geri
Üst Alt