Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.094
- 39.415
- 3.993
yalnız dursun seneyede kalırsa ki bence kalacak bugun toplantıda belli oldu,seneye mac izlemeye gerek yok yine 4-5 sırada bitirirz ligi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısında hacım kaçtı gözüyle falan bakarsak kimler nelerden ne durumlarda kaçmış zamanında hepsinin bi kusuru var. ben genede daha evvel belirttiğim gibi buna sen biraz kenarda dur riva var florya var sıkıntılı bi dönem geçireceğiz sıranı bekle dediler buda kolum ağrıyor başım ağrıyor diyip çekildi. adnan öztürk o dönem aday olup başkan olsa işin rengi baya bi değişik olurdu şu aralar heralde. muhalif birisi sonucta. şampiyon olduğumuz yıl şöyle bir söylemi var meselaDursun'un karşısına aday olamadığı zaman bitti benim için reis.
haklısında hacım kaçtı gözüyle falan bakarsak kimler nelerden ne durumlarda kaçmış zamanında hepsinin bi kusuru var. ben genede daha evvel belirttiğim gibi buna sen biraz kenarda dur riva var florya var sıkıntılı bi dönem geçireceğiz sıranı bekle dediler buda kolum ağrıyor başım ağrıyor diyip çekildi. adnan öztürk o dönem aday olup başkan olsa işin rengi baya bi değişik olurdu şu aralar heralde. muhalif birisi sonucta. şampiyon olduğumuz yıl şöyle bir söylemi var mesela
![]()
vertigo reisO kadar otup, adayim deyip sonra hastaligini bahane edip kacan herifin degeri aziz.yildirimdan cok farkli degildir benim icin.
Yavsagin tekisin be adnan sen de!!
sohbet muhabbet ediyoruz ortada bişey yok iki kelam ediyoruz geliyon mandanın suya sıctığı gıbı pat pat pat sıçıp bırakyon muhabbeti gidiyon reis.O kadar otup, adayim deyip sonra hastaligini bahane edip kacan herifin degeri aziz.yildirimdan cok farkli degildir benim icin.
Yavsagin tekisin be adnan sen de!!
sohbet muhabbet ediyoruz ortada bişey yok iki kelam ediyoruz geliyon mandanın suya sıctığı gıbı pat pat pat sıçıp bırakyon muhabbeti gidiyon reis.

sohbet muhabbet ediyoruz ortada bişey yok iki kelam ediyoruz geliyon mandanın suya sıctığı gıbı pat pat pat sıçıp bırakyon muhabbeti gidiyon reis.
Abdurrahim Albayrak'in futboldan sorumlu olacagi herhangi bir yönetime hayir demem
Abdurrahim Albayrak'in futboldan sorumlu olacagi herhangi bir yönetime hayir demem
hakkın var tabii hacımda ben başkanın kim olacağından falan geçtim gerçekten çok güçlü bi listesi olsun başkanda bu listesindeki adamları yönetbilsin liderlik yapabilsin yeter. başkanın adından çok listesindeki iş yapabilen isimlerin önemini acı bi şekilde kavramış olmamız gerekiyor şimdiye kadar.Estaagfurullah !
Ya GS da nefret ettigim adamlar vardir.
1. Dursun
2. Inan
3. Polat
4. Turgay kiran
5. Adnan ozturk
6. Levent nazifoglu
7. Fatih Altayli
Digerlerine karsi genelde gayet pozitifimdir.
Ama bu 7 si adam degil.