# Derrick Köhn

ayrıca ayakları çok daha iyi boeyden. ama savunma ve 1e1 daha geride gibi.

zaman gösterecek

Angelino’nun üstü koşuyor altı koşmuyor gibiydi. Değişik bir hantallığı vardı. Bu adam böyle devam ederse katkısını çok görürüz

ayrıca ayakları çok daha iyi boeyden. ama savunma ve 1e1 daha geride gibi.

zaman gösterecek
Bende aynısını düşünüyorum ama hücum yönünün bu kadar güçlü olması büyük avantaj sağlayabilir bugün bile 1 asisti güme gitti bunun yanında son dakikada yine çarpazdan karşıya karşıya kaldı.

Artı yönüyle başlarsak;

Çok hücumcu,bindirmeci- yani kamera geniş açıyı ne zaman gösterse neredeyse sol açık gibiydi bu nedenle g/a katkısı verecektir bu bize +1 katar
Çok çevik - rakip ile top arasına girip sahipsiz top kazanıyor +1
Ayağı gerçekten çok düzgün (Sacha'ya göre) +1
Sol Açıkta oynayan oyuncuya +1 alan açıyor bir kişiyi üzerine çekiyor

Eksi olarak defansif yanını söylediler ama çevikliği ile onu kapatabilecek gibi ligde

Oyun aklı belki kötü olabilir defansif açıdan onu ise Okan hocam zamanla halleder

Bugün şanslı olsa 1g 1a yapmıştı

Tek bir pozisyon ile noktayı koyayım; rakip bunu uzaklaştırırken Köhn kadrajda yok ama alacağına emindim ve aldı. Bu gibi yönleri artı katacak

1708291886584.webp

-​
1708291910486.webp

Bunu bide içerde ki maçta 50 bin taraftarın önünde düşünün 🧿😌🫶

simdi sag beke de bunun gibi birisini bulmamiz lazim.
bizim scout lar cogu zaman iyi oyuncu buluyor

Tam beklediğim gibi ama ektra bir özelliğini farkettim ve çok hoşuma gitti. Bu adam yetenekli teknik çevik ve atletik ama hücumda ve savunmada çok soğukkanlı panik atak değil. Çok gereksiz zorlar diye düşündüm ama 0 gereksiz zorlama yaptı. Bu kafayla oynarsa yıllarca sol bek aramayız

Hala alabiliriz ama daha iyisi de bulunur.
teoride ikiside agresif bek olarak duruyor - çokta hoş duruyor ama Burnley'nin maçlarını izliyorum - tabiiki takım gücü olarak daha alt seviyedeler rakiplerine karşı ama bireysel olarak iyi işler çok yapıyor diyemem 3 ya da 4 maçı oldu sanırım.

kesinlikle dediğin gibi daha iyi profillere bakılmalı.

AVL 'de olmaması üzücü ama bir yandanda ligde dinlenerek adapte olup - üzerinde daha az baskı hissedip yazın bam bam kamp ile avrupa kadrosuna girecek olmasıda iyi bir durum.

kesinlikle sağ bek monte etmemiz gerekecek aurier kontrat teklifi için yeterli performans sergileyecek süre almayacak bana göre.

Galiba sol beki sonunda bulduk
Tekniği vs de baya iyi duruyor
En önemlisi önunde oynayan oyuncu ile bir bağlantı kurdu

2.5 yillik kontrat az degilmi keske 4.5 olsaydi

ben en çok çevikliğini beğendim

bek dediğin ilk önce çevik olcak abi angelinoda çeviklik 10 üzerinden 1 idi
Çeviklik + pozisyon bilgisi. Dikkat ettim hücum oyuncusunu hep önden aldı.Bayıldım. Görmediğimiz şeylerdi.Takıma alıştıkça daha iyisi olacak.Çok olumlu.

Hücum aksiyonlarında sakin ve kafasını kaldırarak oynuyor. İcardi uzun zaman sonra maç içinde top Köhn'deyken içeri orta istedi. Çok iyi asisti hakemler tarafından güme gitti. Defansı da öyle leş gibi durmuyor. Bir çok pas arası yaptı bu gerçekten önemli bir detay. Bazı anlarda Boey dönmüş gibi hissettim. İlginç bir şekilde defans yerleşik haldeyken bir kaç topu geçirdi ama olur ilk maçı daha da üstüne koyacağını düşünüyorum. 🧿

Geri
Üst Alt