- 22 Ocak 2010
- 52.421
- 33.746
- 3.073
ben en çok çevikliğini beğendim
bek dediğin ilk önce çevik olcak abi angelinoda çeviklik 10 üzerinden 1 idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aynısını düşünüyorum ama hücum yönünün bu kadar güçlü olması büyük avantaj sağlayabilir bugün bile 1 asisti güme gitti bunun yanında son dakikada yine çarpazdan karşıya karşıya kaldı.ayrıca ayakları çok daha iyi boeyden. ama savunma ve 1e1 daha geride gibi.
zaman gösterecek
Sen nasıl gurbosun Hakanım? Gerçek bir gurbo asla Almanyayı övmez.Alman futbol egitimi high level abi baska aciklamasi yok
teoride ikiside agresif bek olarak duruyor - çokta hoş duruyor ama Burnley'nin maçlarını izliyorum - tabiiki takım gücü olarak daha alt seviyedeler rakiplerine karşı ama bireysel olarak iyi işler çok yapıyor diyemem 3 ya da 4 maçı oldu sanırım.Hala alabiliriz ama daha iyisi de bulunur.
Çeviklik + pozisyon bilgisi. Dikkat ettim hücum oyuncusunu hep önden aldı.Bayıldım. Görmediğimiz şeylerdi.Takıma alıştıkça daha iyisi olacak.Çok olumlu.ben en çok çevikliğini beğendim
2.5+2 yıllık imzalandı renktaş. Uzatma opsiyonu bizde.2.5 yillik kontrat az degilmi keske 4.5 olsaydi
en büyük beklentim olan iş bu takım oyununda. olack gibi oynadığı maçlarda.İcardi uzun zaman sonra maç içinde top Köhn'deyken içeri orta istedi.