# Derrick Köhn

Keşke Boey’le izleseydik. Biri hücumcu diğeri defansif çok dengeli olurlardı.

Muthis. Umarim jeke macinda o muhtesem gollerinden 1 tane görebiliriz

Sezon başı angelino vitaminsizi yerine köhnü alsaydık yarım sezon boeylr birlikte izleseydik bu elemanı

abdülkerımle daha iyi oynuyacaktır

1708976781576.webp

keremle uyumu muazzam

apoylada uyumlulardı kısa bölümde

bu herifin kesme ortaları cok iyi icardiye gol attırır

Maşaallah. Takım yorgun ve balansı bozuk olduğu için potansiyelini tam ortaya koyamadı bence. Kendisi tam uyum sağlayıp takım daha derli toplu oynayınca çok daha fazlasını yapacağına inanıyorum...

Şu top kereme gelse kontrol ederken ayağından aşırırdı topu

Zahaya gelse topu alır kontrol eder karşısına 2-3 antalyalı doluşur çalıma girip top kaybı yapardı

Angelino salağı kontrol edemezdi. Edemeyip top kaybı ya da taç olurdu

Oynadığı 2 maçtada aşırı derecede beğendim Köhn'ü. Yani sanki bir sol forvetmiş gibi yaptığı top kontrolleri ve hızlanmaları inanılmaz fark yaratıyor. Defansif olarak zayıf falan deniliyordu ama defansı da gayet iyi gözüküyor defansa çok hızlı dönüyor ve hamleleri de oldukça etkili. Sol koridoru boylu boyuna kullanan bir oyuncu görmeyeli çok uzun zaman oluyor umarım bu şekilde devam edip çok büyük katkılar sağlar. Boey ile sağlı sollu oynasalarmış harika olurmuş, Boey'in öne çıkan özelliği defanstı Köhn ise ofansif yetenekleri ile öne çıkıyor çok dengeli olurmuş bu ikili.

Şu top kereme gelse kontrol ederken ayağından aşırırdı topu

Zahaya gelse topu alır kontrol eder karşısına 2-3 antalyalı doluşur çalıma girip top kaybı yapardı

Angelino salağı kontrol edemezdi. Edemeyip top kaybı ya da taç olurdu

hakkını yemeyelim 2. devre bir top geldi kerem'e ve çok güzel indirdi önüne. dk hatırlamıyorum fakat maçın sonlarına doğruydu.

hakkını yemeyelim 2. devre bir top geldi kerem'e ve çok güzel indirdi önüne. dk hatırlamıyorum fakat maçın sonlarına doğruydu.
Kereme laf söylemem pek top kayıplarından dolayı adamın mentali bu gelişmiyor napalım

Arada kaliteli topçu izlenimi veriyo hareketleriyle paslarıyla ama genel anlamda basit top kaybı yüzdesi fazla

Savunma teknigi iyi olmayabilir ama birincisi adam Alman altyapisindan gelme ikincisi geri kosuyo. O kadari yeter.

Geri
Üst Alt