# Derrick Köhn

Geçen maç çıktı asist yaptı hakem yedi, bu maç çıktı penaltıyı aldı gole dönmedi. Köhn hücum anlamında çok çok iyi oynuyor geldiğinden beri

Demek ki iyi topçu ilk maçtan belli oluyor. Uyum muyum hikaye.
Adam on numara top oynuyor. Daha da güzel oynayacaktır. Devre arası gelip şampiyonluk katkısı veren Marcao, Luyindama gibi olacaktır.

Luyindama da Mbappe yi kabilesine yolladi

Bu ne biçim örnek yaw

Tamam iyidi de niye abartiyorsunuz hep git aç bak iki bayern maçını Kopenhag maclarinin puanlarini gör
luyindama ne kadar istikrarlı oynadı?

boey 2 sezondur çatır çatır oynadı ve hayvanlar gibi defansif katkı verdi en etkili açıklara karşı bile

defansif zaaf falan baya komik

luyindama ne kadar istikrarlı oynadı?

boey 2 sezondur çatır çatır oynadı ve hayvanlar gibi defansif katkı verdi en etkili açıklara karşı bile

defansif zaaf falan baya komik
Konuyu degistiriyorsun yanlız. Biz burada Avrupa performansindan konusuyorduk. Sana örnek verdim aç SL puan ortalamasina bak dedim. 2 senede yaptığı istatistikleri çoğunlukla senin süt liginde yaptı. Evet iyi oyuncu ama abartmayalım isterseniz

Konuyu degistiriyorsun yanlız. Biz burada Avrupa performansindan konusuyorduk. Sana örnek verdim aç SL puan ortalamasina bak dedim. 2 senede yaptığı istatistikleri çoğunlukla senin süt liginde yaptı. Evet iyi oyuncu ama abartmayalım isterseniz
izlediğime mi inanıcam sokuk sitelerin puanlamalarına mı

geçelim

Luyindama da Mbappe yi kabilesine yolladi

Bu ne biçim örnek yaw

Tamam iyidi de niye abartiyorsunuz hep git aç bak iki bayern maçını Kopenhag maclarinin puanlarini gör
Luyindama gayet iyiydi zaten ne zaman Luyindama milli takımda ciddi sakatlandı ve yanlış tedavi uygulandı o zaman bitti adam çünkü adamın özelliği fiziği ve ona rağmen hızıydı mesela fiziğiyle oynayan tüm adamlar için geçerli bu ciddi fiziğini hızını etkileyecek sakatlıklarda doğal olarak oyuncular ciddi geriye gider. Boey'de böyle bir sakatlık yaşarsa yanlış bir tedavi olursa o da etkilenir. Bunun dışında Boey elit seviyede savunmacı bektir. O maçlarda puan olarak düşük olması da hücumsal sıkıntılarındaydı ki ilk Kopenhag maçında puanı gayet iyiydi. Bayen'de adamı bu maçları izleyerek aldı bu arada.

Demek ki iyi topçu ilk maçtan belli oluyor. Uyum muyum hikaye.
Adam on numara top oynuyor. Daha da güzel oynayacaktır. Devre arası gelip şampiyonluk katkısı veren Marcao, Luyindama gibi olacaktır.

Uyum dedigin en fazla 90dk 3-4 antrenman... Gerisi dedigin gibi hikaye. Kumasi direk belli eder.

Boeyde başta defanstta pek iyi degildi
Burda da denildiği gibi boey yaş olarak gençti 20 yaşında geldi çocuk

Ayrıca boeyin bize gelmeden önce toplasan 1 sezon top oynamıştır 25-30 maç falan öncesi paf takımı gibi bişey. Köhn ise rahat 150 maç yapmıştır en kötü 90-100 maç cepte (2.lig bile olsa pro maç)

Geri
Üst Alt