Sen beni hiç tınlamamazlık yapmadın ama ben seni şimdi vınlatacağım Şevki. Sana garezim Galatasaraylı gözüküp içten içe ortam geren ve tam zamanlamasında art niyetli yorumlar yapman. Çok uzağa gitmeyeceğim senin için 6k küsür mesajını inceleyecek vaktim yok ama sadece bunlarla yetin ve ne demek istediğimi anla.
Hazırsan başlıyoruz:
Varan 1: İcardinin sakatlığını sanki sakatmış gibi ifade etmek. Kulüp yöneticilerinden, hocasına ve topçusuna kadar yalancılıkla suçlamak.
Ekli dosyayı görüntüle 236268
Varan 2: Futbolcunun aldığı maaştan vurup onu kötü göstermeye çalışmak, takımın değerini küçük düşürmeye çalışmak.
Ekli dosyayı görüntüle 236269
Varan 3: Şike, teşvik, medya terörü yapan bir adamın yaptıklarını övmek ve suçu sadece onun satın aldığı adamlara atmak. Soruyorum sizlere hırsızın hiç mi suçu yoktur? Birisi kendini satınca satın alan masum mudur? Ali Koç sevgin nereden geliyor Şevki?
Ekli dosyayı görüntüle 236270
Varan 4: Dün montaj görüntü olduğunu bile bile şöyle bir görüntü vardı da böyle bir görüntü vardı da az bile vermişler falan diyip sonra forumdakiler sana öyle görüntü olmadığını söylediğinde yoksa çıkarın gösterin demen? Olmayan şeylerin ispatlanmasını istemen ama takımının oyuncusunun bunu yapmamıştır yahu bu adamın hakkını yiyorlar diyememen.
Ekli dosyayı görüntüle 236271
Varan 5: Alınan yedek santrafor transferinde bile kendi oyuncusuna iftira atmak, onun aldırdığını söyleyecek kadar zor durumda açıklamalar yapmak zorunda kalmak. Bu adam Arjantinli mi? İcardinin köylüsü mü? Daha önce icardi ile nerede birlikte oynamış etmiş? Bol keseden atmak kolay hadi ispatla sen benim oyuncuma iftira atamazsın.
Ekli dosyayı görüntüle 236272
NOT: Şimdi sizlere soruyorum ey Gsc ahalisi. Bu arkadaşın yaptığı şey düşünce özgürlüğü müdür? Yoksa kötüleme propagandası mıdır? Yoksa farklı bir eylem midir? Bunu vicdanen cevaplarsanız sevinirim.