Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.021
- 76.078
- 4.108
Barış konusunda çok defa dedim çok iyi bir sol bek çok iyi bir sağ kanat olur sağ bek oynatmamak lazım ters geliyor.Aurier umarım sakatlıktan iyi döner.
Barış ve Kaan ile olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış konusunda çok defa dedim çok iyi bir sol bek çok iyi bir sağ kanat olur sağ bek oynatmamak lazım ters geliyor.Aurier umarım sakatlıktan iyi döner.
hic sanmiyorum bizde kuraldir 1 transfer tutar 5 transfer yatar.Aurier umarım sakatlıktan iyi döner.
Boeyde başta defanstta pek iyi degildiHannover de olduğu gibi defans yönü biraz eksik
Hücum da iyi
Ama gelişime açık
Halen öyleBoeyde başta defanstta pek iyi degildi
hucumda baya iyi kral salla avrupayı ligde bu haliyle her türlü iş yapar. avrupada zaten her türlü dayak yiyoruzHalen öyle
Avrupa da zaafi ortaya çıkacak bence bakma bizim armut liginde herkes kral
saçmalama yawHalen öyle
Avrupa da zaafi ortaya çıkacak bence bakma bizim armut liginde herkes kral
Fiziğini nasıl buldun.golde bence pek suçu yok muslera alır diye kademeyi bıraktı
teteye sezonun asistini yaptı adam atamadı. geçen maçta asist yapmıştı
Luyindama da Mbappe yi kabilesine yolladisaçmalama yaw
herif rashfordundan sanesine herkesi osurttu
luyindama ne kadar istikrarlı oynadı?Luyindama da Mbappe yi kabilesine yolladi
Bu ne biçim örnek yaw
Tamam iyidi de niye abartiyorsunuz hep git aç bak iki bayern maçını Kopenhag maclarinin puanlarini gör
Konuyu degistiriyorsun yanlız. Biz burada Avrupa performansindan konusuyorduk. Sana örnek verdim aç SL puan ortalamasina bak dedim. 2 senede yaptığı istatistikleri çoğunlukla senin süt liginde yaptı. Evet iyi oyuncu ama abartmayalım istersenizluyindama ne kadar istikrarlı oynadı?
boey 2 sezondur çatır çatır oynadı ve hayvanlar gibi defansif katkı verdi en etkili açıklara karşı bile
defansif zaaf falan baya komik
izlediğime mi inanıcam sokuk sitelerin puanlamalarına mıKonuyu degistiriyorsun yanlız. Biz burada Avrupa performansindan konusuyorduk. Sana örnek verdim aç SL puan ortalamasina bak dedim. 2 senede yaptığı istatistikleri çoğunlukla senin süt liginde yaptı. Evet iyi oyuncu ama abartmayalım isterseniz
Luyindama gayet iyiydi zaten ne zaman Luyindama milli takımda ciddi sakatlandı ve yanlış tedavi uygulandı o zaman bitti adam çünkü adamın özelliği fiziği ve ona rağmen hızıydı mesela fiziğiyle oynayan tüm adamlar için geçerli bu ciddi fiziğini hızını etkileyecek sakatlıklarda doğal olarak oyuncular ciddi geriye gider. Boey'de böyle bir sakatlık yaşarsa yanlış bir tedavi olursa o da etkilenir. Bunun dışında Boey elit seviyede savunmacı bektir. O maçlarda puan olarak düşük olması da hücumsal sıkıntılarındaydı ki ilk Kopenhag maçında puanı gayet iyiydi. Bayen'de adamı bu maçları izleyerek aldı bu arada.Luyindama da Mbappe yi kabilesine yolladi
Bu ne biçim örnek yaw
Tamam iyidi de niye abartiyorsunuz hep git aç bak iki bayern maçını Kopenhag maclarinin puanlarini gör
Konuyu degistiriyorsun yanlız. Biz burada Avrupa performansindan konusuyorduk. Sana örnek verdim aç SL puan ortalamasina bak dedim. 2 senede yaptığı istatistikleri çoğunlukla senin süt liginde yaptı. Evet iyi oyuncu ama abartmayalım isterseniz
izlediğime mi inanıcam sokuk sitelerin puanlamalarına mı
geçelim
küçük popoFiziğini nasıl buldun.
Demek ki iyi topçu ilk maçtan belli oluyor. Uyum muyum hikaye.
Adam on numara top oynuyor. Daha da güzel oynayacaktır. Devre arası gelip şampiyonluk katkısı veren Marcao, Luyindama gibi olacaktır.
Burda da denildiği gibi boey yaş olarak gençti 20 yaşında geldi çocukBoeyde başta defanstta pek iyi degildi