# Derrick Köhn

Bu yaz fizik gücünü katlamasi sart.

1717715823191.webp

Çok gömüldü ama bence asil defomuz ileri uç ve orta saha idi bu adamın boey gibi tek başına savunma yapmasını bekleyemeyiz hücum bek çok bariz barış ile birlikte kullanmalıyız orta sahaya güçlü bir orta saha ile defoları azalacaktır

Hakkında olumsuz düşünenleri mahcup edecek inşallah ben çok umitliyim kendisinden önümüzdeki sezon

Okan hoca oyuncu ile alakalı, oynatmak istediği oyun için oyuncuya özel idman ve taktik programi ile çalışıldığını söylemişti. Bakalım bu yapılan idmanlar ile defosunu en aza indirgeyebilirse bizim icin harika olur. Oyuncuları çok büyük zaafları ve yetersizlikleri yok ise hemen silmemek lazim

ben seviom bu çocuğu - inşallah biraz fiziklenir - kampla beraber dip çizgi işini çok daha iyi yapar hale gelir..

ucuz maliyete inat edilmesi gereken profil olarak bakıyorum kesinlikle.

Çok sempatik çocuk.

Yaz kampıyla birlikte iyice adapte olur inşallah

Çok sempatik çocuk.

Yaz kampıyla birlikte iyice adapte olur inşallah
şu ortasahayı oturtalım - bu adamın dip çizgiye inmesi gelişsin

yeri geldiğinde zımba şut potansiyeli sezonda 3 4 goel dönüşsün , kafayı yeriz burda.

hemen 2.5 ayda olmuyor sallayalım denmesine aşırı karşıyım.

Arkasına yerli sol bek alıp 1 tam sezon görelim derim.
Yasin Özcan iyi olurdu hem sol bek hem de Bardakçı'yı yedeklerdi. Ben Köhn'ün önümüzdeki sezon daha iyi olacağını düşünüyorum. Bence geldiğinden itibaren 1-2 maçı dışında gayet iyiydi. Adapte olacak ve daha da gelişecektir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt