- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
Transfemarktta yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştğım bilgi Derrick dayı ile devam edileceği
nasıl araştırdın bu hususu murph
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfemarktta yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştğım bilgi Derrick dayı ile devam edileceği
Yerine daha genç ve kalitelisini alayım dersen 15 kağıttan açıyorlarnasıl araştırdın bu hususu murph
yalniz kalirsa kesinlikle cunku rakibi karsilamayi tam beceremiyor biraz defansif antreman yaptirilsa aslinda tamamen pozisyonel hatalar, fiziksel degil.Cl de mundar olur gibi![]()
şu ortasahayı oturtalım - bu adamın dip çizgiye inmesi gelişsinÇok sempatik çocuk.
Yaz kampıyla birlikte iyice adapte olur inşallah
Yasin Özcan iyi olurdu hem sol bek hem de Bardakçı'yı yedeklerdi. Ben Köhn'ün önümüzdeki sezon daha iyi olacağını düşünüyorum. Bence geldiğinden itibaren 1-2 maçı dışında gayet iyiydi. Adapte olacak ve daha da gelişecektir diye düşünüyorum.Arkasına yerli sol bek alıp 1 tam sezon görelim derim.