# Derrick Köhn

bu adam sol bek fln degıl

topcu mu süpheli

Bizim takımda beklerin hücuma gol+asist katkısı çok azdır hatta tüm savunmanın asist katkısı baz alınınca ligde sonuncuyduk. Hücum kısmını es geçelim desek İşin savunma boyutunda bu arkadaş sadece kötü değil aynı zamanda çok bariz eksikleri var, rakiple bire bir kaldığında gözümüzü kapatmamız lazım artık. Nerede duracağını, ne zaman koşacağını rakibe ne kadar mesafe vereceğini sanki hiç bilmiyor.

Anlamıyorum abi anlamıyorum. bu adam geçen sezon yetersiz olduğunu gösterdi, fenerbahçe maçını verdirip kupa zevkimizi rezil etti ama yolları ayırmayıp yerine oyuncu da almadık. kerem olsun yunus olsun zaha olsun berkan olsun olmayacak adamlarla ısrar edip devam ediyoruz. sonra da böyle oluyor yani bile bile lades..

bundesliga2’de nasıl oynayabildin be kardesım
valla helal olsun
arada dümenden şut çekiyor gol oluyor
onun dışında 0

Alfonso Davies performansı umduğumuz herifin içinden Okan Koç çıktı.

Hiçbir topa hamle bile yapamıyor top kapma ihtimali yok milleti arkadan kovalayıp atabilirse topu kornere atıyor anca

Sağ bek— sol bek için mancity değilsen scout transferi yapmak gerizekalılıktır. Alacaksın mariano-eboue-adriano tarzı teknik tecrübeli adam 2-3 sene keyfine bakacaksın. Boey felan demeyin o fiyatlara gitmesi erden timur mucizesidir

2. Golde Köhn yapması gerekeni yaptı, Barış yapması gerekeni yapıp bek desteğine gelmedi. Köhn boş bırakmış oldu.

Takımda pozisyon ciddiyeti yok. Fazla yaratıcı özgürlüğü vermenin sonu. Geriye desteğe keyfe keder geliyor hücum oyuncuları, bu da geri 6’lıda savunması iyi olmayanların sırıtmasına neden oluyor. Köhn gibi, Angelino gibi, Kazımcan gibi, Demirbay gibi…

Hocanın 2 senedir bunu görüp çözüm bulma gereği bile görmemesi birinin bizi evire çevire yenmediğindendi. Umarım çözüm bulur artık.

Yoksa Köhn gidip başkası gelse de sonuç çok değişmez. Boşuna oyuncular üzerinden okumayın bu hezimeti

kazımcan bunu kesecek demıstım

ama kazımcan gitti

artık bunu kimse kesemez

Rashica'yı yıldız yaptı aslında iyi başladığı Galatasaray kariyeri biraz olumsuz yönde seyrediyor. Daha iyi bir alternatif bulabiliyorsak değişim yapılabilir bu mevkide.

Geri
Üst Alt