Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
bu adam 1 milyona alınsa kimse ses çıkarmazdı. 3.5'a alman 2. liginden alınıp avrupa listesine bile yazdırılamaması trajikomik bir anı olarak yer edecek şanlı tarihimizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam karşılamayı bilmiyor yahu. orta açan adamdan 10 metre uzakta durup buyur orta aç diyor resmen. amatör küme beki bunu yapmazHocayla en alakasız konu, Köhn'ün defansı yok maalesef sıfır.
maçtan önce yazmıştım foruma barış alper solbekte başlamalı diye. Bu köhn hiçbir büyük maçı kaldıramaz.Hoca Zaha'ya sallayacağına Köhn kanadına önlem alamadık maalesef maçı veren etken bu oldu dese bari az biraz oyuncu yemesine hak verirdik.
Bunu yıllardır söylüyorum. Defans- ofans dengeli bek bulamıyorsan defansı sağlam adam alırsın. Özellikle solbeke yapılan sözde ofansif beklerin yol açtığı zaafiyetten bıktım, tiksindim artık.Bir daha bu takıma hücumcu bek alınırsa yedi cedlerine sövecem gidin defans yapan adamı alın varsın hücumu sıfır olsun.
Nagatomo'dan beri hiç bir sol bek beni tatmin etmedi üstad. En az 6-7 oyuncu almışızdır özellike hücumcu aldık hep.Bunu yıllardır söylüyorum. Defans- ofans dengeli bek bulamıyorsan defansı sağlam adam alırsın. Özellikle solbeke yapılan sözde ofansif beklerin yol açtığı zaafiyetten bıktım, tiksindim artık.
Çok sevdiğim ve hep desteklediğim hocamızın ne istediğini bildiği ve net tavır alma yetisine sahip olduğu konusunda iyimser olamıyorum artık. Kanaatime göre bu durum da çapsızlığı malum yönetimin işini daha bir zorlaştırıyor...3 m euro bonservis
400-500 bin euro maaşı olan adam vurun kahpeye denilip taşlanması gereken adam değil.
hocan teklif gelince sattırmıyorsa, kullanıcam diyorsa çocuğa suç bulup durmayın.
Haber var mi10 Milyona sattıysak gerçekten Boey satışından daha değerli
X'te öyle söylentiler görünce yazdım. Bilgim vs bişey yok 8 milyona bile tavım benHaber var mi