# Derrick Köhn

bu adam 1 milyona alınsa kimse ses çıkarmazdı. 3.5'a alman 2. liginden alınıp avrupa listesine bile yazdırılamaması trajikomik bir anı olarak yer edecek şanlı tarihimizde

Teklif varsa satilmali acik ve net karisik bi durum yok teklif yoksada kesinlikle ilk 11 icin sol bek alinmali nokta.

Hoca Zaha'ya sallayacağına Köhn kanadına önlem alamadık maalesef maçı veren etken bu oldu dese bari az biraz oyuncu yemesine hak verirdik.

Hoca Zaha'ya sallayacağına Köhn kanadına önlem alamadık maalesef maçı veren etken bu oldu dese bari az biraz oyuncu yemesine hak verirdik.
maçtan önce yazmıştım foruma barış alper solbekte başlamalı diye. Bu köhn hiçbir büyük maçı kaldıramaz.

Bir daha bu takıma hücumcu bek alınırsa yedi cedlerine sövecem gidin defans yapan adamı alın varsın hücumu sıfır olsun.
Bunu yıllardır söylüyorum. Defans- ofans dengeli bek bulamıyorsan defansı sağlam adam alırsın. Özellikle solbeke yapılan sözde ofansif beklerin yol açtığı zaafiyetten bıktım, tiksindim artık.

Bunu yıllardır söylüyorum. Defans- ofans dengeli bek bulamıyorsan defansı sağlam adam alırsın. Özellikle solbeke yapılan sözde ofansif beklerin yol açtığı zaafiyetten bıktım, tiksindim artık.
Nagatomo'dan beri hiç bir sol bek beni tatmin etmedi üstad. En az 6-7 oyuncu almışızdır özellike hücumcu aldık hep.

3 m euro bonservis

400-500 bin euro maaşı olan adam vurun kahpeye denilip taşlanması gereken adam değil.

hocan teklif gelince sattırmıyorsa, kullanıcam diyorsa çocuğa suç bulup durmayın.
Çok sevdiğim ve hep desteklediğim hocamızın ne istediğini bildiği ve net tavır alma yetisine sahip olduğu konusunda iyimser olamıyorum artık. Kanaatime göre bu durum da çapsızlığı malum yönetimin işini daha bir zorlaştırıyor...

Ayağında bomba varmış gibi oynuyor, gerçekten bunu kim izlemiş de beğenmiş..

Fiziki mücadeleyi sevmiyor, rakibinin hep bir kaç metre uzaktan savunuyor bir kere bile yapıştığını görmedim rakibe

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırak sağ ayak kullanmasını, sol ayağının dışını bile kullanamıyor. Her pozisyonda geri döndü. Maç boyu 1 ortası var, o da isabetsiz. Yedirdiği golleri, verdirdiği pozisyonları zaten söylemiyorum. 2-0'ken Torreira yerine bunu çıkartıp Zaha'yı alsaydı yine bir şansımız olurdu.

Geri
Üst Alt