# Derrick Köhn

hakikaten okan bundan beterini seçer ekibimiz çok daha beterini bulup getirebilir kim olmaz diyebilir buna hiç kimse!!

ya sanki bana alman askeri rusya'yı beğenmiyor. 450 bin euroya oynuyorsun gitsene.
Zaten para belirleyecektir bu transferi. Yani burada kazandiginin 3-4 mislisini teklif ederlerse tepki alirim falan diye bakmaz, direk gider. Gitmesi icin tek sebep budur zaten yoksa proje laflari falan imkansiz, Rusya suan olu yatirim.

Zaten para belirleyecektir bu transferi. Yani burada kazandiginin 3-4 mislisini teklif ederlerse tepki alirim falan diye bakmaz, direk gider. Gitmesi icin tek sebep budur zaten yoksa proje laflari falan imkansiz, Rusya suan olu yatirim.
3 mislini vermiştir zaten Ruslar. Ben ilk başta gitmez diyordum sonra forumdan öğrendim ki bu adam 450 bin euroya oynuyormuş. Gitsin işte.

Bu yönetim bunu satıp yerine ya futbolu unutmuş birini alınca ya da transfer yapmayınca burada gitsin diyenleri göreceğiz. 1 yılda sağ bek, 2 yılda orta saha alamayan beceriksizlerin 1 ayda sol bek alabileceğini düşünüyor olması akıllanmaz bir taraftarımız olduğunu gösteriyor.

Gönül ister ki Köhn gitsin daha Galatasaray ayarında bir bek gelsin ama tecrübelerimiz gösteriyor ki Köhn gider yönetim ya transfer etmez ya da Aurier, Ndombele gibi hazır olmayan oyuncu getirir. Barış, Jelert, Kaan, Berkan 4’lüsünden 3’ü sağ sol bekte oynarlar.

Bunu bir an önce gondermeliyiz ama yeni oyuncuyada ayhan fatih Demirel'i gibi işin uzmanları karar versin
Okan hocanın 2 sol bek tercihi ortada

Hannover başlayacak yine paramız nerde demeye. Daha bunu 7-8 milyona hiç bir yere gönderemeyiz. Başımıza talih kuşu konmuştu.

Yönetim ve transfer komitesinin performansını göz önünde bulundursam, benim açımdan Kohn yedek kalmayı problem etmiyorsa en azından sezon ortasina/sonuna kadar satilmasa da olur. Hazırlık maçlarında ve super kupa maçında defansif yonden ufak bir gelişim gösterdiği izlenimini aldım ben kendisinden. Maliyeti de dusuk, yıllık €450k alıyordu yanilmiyorsam. Adam sol beki yedekler ve hatta sol kanatta da denenebilir. SL icin hedefin gruplardan çıkmak oldugunu düşündürecek herhangi bir emare de olmadigina gore, sol beke Locko'yu alsinlar, Zaha'yi satıp maliyetinden kurtulsunlar; ben buna da şükür derim.

Takım komple hazır değil ne Abdülkerim, ne Nelson, ne Ziyech, ne Torreira, ne Kerem, ne İcardi, Ne Mertens hepsi bjk maçında döküldü. Fatura neden bu adama kesildi anlamak mümkün değil. Geçen sene şampiyon olan takımın sol belki değil miydi bu adam. Kesinlikle takımda kalmalı. Daha iyi bir sol bek gelecekse bile alternatif olarak takımda tutulmalı.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım komple hazır değil ne Abdülkerim, ne Nelson, ne Ziyech, ne Torreira, ne Kerem, ne İcardi, Ne Mertens hepsi bjk maçında döküldü. Fatura neden bu adama kesildi anlamak mümkün değil. Geçen sene şampiyon olan takımın sol belki değil miydi bu adam. Kesinlikle takımda kalmalı. Daha iyi bir sol bek gelecekse bile alternatif olarak takımda tutulmalı.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman böyle olur. Adam sinirini çıkartmak için bunlara saldıramaz, saldırırsa uğraşacağı çok fazla oyuncu fanı var. Şimdi kim Köhn fanı ki? Kimse. Haliyle vurun kahpeye

Misal Beşiktaş maçında geri 4'lüde en bir şeyler yapabilen kişi Köhn'dü. Daha doğrusu 4 kötü arasında en az kötü olandı. Torreira paşamız sahada ne yaptı mesela? Veya sonradan oyuna giren Barış paşamız eli belinde geriye yürüyordu.

Ama suçlu Köhn tabii.

bu kadar kötü değildi ne oldu buna takoza dönmüş

Birader önünde Barış var, bu etkisizlik nedir? Gittikçe düşüyor

Geri
Üst Alt