Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten para belirleyecektir bu transferi. Yani burada kazandiginin 3-4 mislisini teklif ederlerse tepki alirim falan diye bakmaz, direk gider. Gitmesi icin tek sebep budur zaten yoksa proje laflari falan imkansiz, Rusya suan olu yatirim.ya sanki bana alman askeri rusya'yı beğenmiyor. 450 bin euroya oynuyorsun gitsene.
3 mislini vermiştir zaten Ruslar. Ben ilk başta gitmez diyordum sonra forumdan öğrendim ki bu adam 450 bin euroya oynuyormuş. Gitsin işte.Zaten para belirleyecektir bu transferi. Yani burada kazandiginin 3-4 mislisini teklif ederlerse tepki alirim falan diye bakmaz, direk gider. Gitmesi icin tek sebep budur zaten yoksa proje laflari falan imkansiz, Rusya suan olu yatirim.
Takım komple hazır değil ne Abdülkerim, ne Nelson, ne Ziyech, ne Torreira, ne Kerem, ne İcardi, Ne Mertens hepsi bjk maçında döküldü. Fatura neden bu adama kesildi anlamak mümkün değil. Geçen sene şampiyon olan takımın sol belki değil miydi bu adam. Kesinlikle takımda kalmalı. Daha iyi bir sol bek gelecekse bile alternatif olarak takımda tutulmalı.
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi