Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Zahmet olmazsa ne zaman oynayacaksın kardeş?
Yanlis baslik yaf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zahmet olmazsa ne zaman oynayacaksın kardeş?
Sana hocamı bu konuyla ilgili sorgulayacağımı düşündüren şey neydi Kalender!!! İnternetteki hamlelerimize dikkat edelim.Yanlis baslik yafOkan Buruk'a sorulmasi gereken soru bu.
Sana hocamı bu konuyla ilgili sorgulayacağımı düşündüren şey neydi Kalender!!! İnternetteki hamlelerimize dikkat edelim.
O zaman geceye bu video ile nokta koyalım.Kol kirilir yen icinde kalir renkdas, ayrica bana hersey hocayi hatirlatiyor
O zaman geceye bu video ile nokta koyalım.
Seninle anlaşamıyoruz KalenderBegenmedim, olmadi bu.
Seninle anlaşamıyoruz Kalender
Kalender abime yanlis yapma cizerimSana hocamı bu konuyla ilgili sorgulayacağımı düşündüren şey neydi Kalender!!! İnternetteki hamlelerimize dikkat edelim.
Renkdas avrupaya yetisemedi zatenHazır? değilse, yeterli? değilse, niye aldık bunu laf olsun torba dolsun diye mi? Ne zaman oynayacak ligin son haftasında formalite maçında mı?
86 tane bek aldık halen bekimiz yok sinirden duvarları yumruklayacağım.
Renkdas avrupaya yetisemedi zaten
Bitti artik renktasm bir futbolcumuz kacirilirsa mesela ndombele. Ozaman olurTur atlarsak diğer tur da oynayabiliyor mu ?
Her yerimiz yamali pohca gibiLigde görebiliriz inşallah. Öbür bekimizin konusuna da yazdım kötü transfer politikası diye, ayağının tozuyla oynamayan oyunculardan bıktım valla.
Rağmen her yerde yarıştayız öndeyiz filan, mucizevi.Her yerimiz yamali pohca gibi
Nasıl yani .Bitti artik renktasm bir futbolcumuz kacirilirsa mesela ndombele. Ozaman olur
Bir futbolcu ölürse veya kacirilirsa listeye girme ihtimali var. Uefa kurallari boyleNasıl yani .
Oha tüm turlarda solda Berkan’la mı oynayacağız.Bir futbolcu ölürse veya kacirilirsa listeye girme ihtimali var. Uefa kurallari boyle
seninle gizli bir göreve çıkalım mı?Bir futbolcu ölürse veya kacirilirsa listeye girme ihtimali var. Uefa kurallari boyle