# Derrick Köhn

İlk maçında iyi izlenim bıraktı genel olarak.

Topla ilişkisi bizim seviyemiz için yeterli gözüküyor.

Çevik ve hareketli bir oyuncu ve oyun içi aktifliği de gayet iyi.

Hücum özelliklerinden emin gibiyim. Savunma için durumu takımla uyumu daha çok arttıktan sonra görmek lazım.

Deplasman maçına göre gayet iyi oynadı. İçeride de görelim.

Boey gitmeseydi biri savunma diğeri hucüm konusunda çok iyi iki bekimiz olabilirdi.

Bence asıl testini ikinci yarıda Morutan'ı karşısına alınca verdi. Morutan'ın iki kritik pasını kesmeyi başardı, birebirde Morutan'a hiç geçilmedi diye hatırlıyorum. İlk maçtan göklere çıkarmak da doğru değil ama performansı beni baya mutlu etti.

öyle ama marjinal bir istisna adam
boey gibi adam 20 yıl gelmeyebilir o ihtimal daha fazla
Zorladıkça çıkacaktır.Hiç merak etme sen.Bence Köhn'de gösterecek kendisini.Şöyle düşün ,Ndombele &Ziyech&Zaha'ya bastığın parayı böyle 10 tane çocuğa yatırma mantelitesini oturtursan
şans & tutma yüzdesini çok daha arttırırsın. En azından bununla başlayabiliriz mesela.

Barış, kerem a, kerem d ve abdulkerim oynarsa kohn ilk onbirde başlar. Gayet güzel olur.

Zorladıkça çıkacaktır.Hiç merak etme sen.Bence Köhn'de gösterecek kendisini.Şöyle düşün ,Ndombele &Ziyech&Zaha'ya bastığın parayı böyle 10 tane çocuğa yatırma mantelitesini oturtursan
şans & tutma yüzdesini çok daha arttırırsın. En azından bununla başlayabiliriz mesela.
Tamam dayı haklısın adamın içinden 342 tane boey çıkacak zorlayınca

Boey’den çok farklı profil, defansif anlamda Boey kesinlikle daha üstün ancak Köhn ofansif anlamda kök söktürür. Hayırlısı, ilk maçında iyiydi umarım çizgiyi bozmaz

Şu çocuk al de oynayamıyor ya ona çok üzülüyorum. Lig de sağ açık tete olursa barış sağda bu solda takım canavar gibi oluyor...

Iyi bir izlenim geride birakti. Topla mesafe kat edebilen sol bek izlemeyi ozlemisiz.

Sağda Boey solda Köhn birbirini çok iyi tamamlarmış hakkaten. Bu adamın hücum becerilerinden maximum faydalanmak istiyosak sağ tarafa daha defansif bi tek lazım. Ankaragücü maçında gördük ki takımdaki kanat oyuncularının hiçbirinin etkili olarak yapamadığı çizgiye inme olayını bu adam kolayca yapabiliyor bir bek için çok önemli meziyet.

Pırpır kanat karşısında izleyelim bi
Fena değil ,bu arada beoyi çalım manyağı yapıyorlardı bir ara ama yinede topçuyum ben diyor dedik,afaroz edildikti

Bu arkadaş üst sınıf olamaz ama bizi idare eder bi süre

25ine kadar üst seviyeye çıkamamış olmasının nedenlerini araştırmışızdır muhtemelen, bazen olgunluk geç kazanılabiliyor.

Onun dışında genç oyuncularda olabildiğince Fransa alt yapılarına yönelmeyi doğru buluyorum, yerliler için de Almanya’dan devam.

Super Ligimizi idare etsin champ olalim da 30'a satmayiverelim.

Genç oyuncu transferi her kulüp için zor. Çok sağlam izleme ekibi olan kulüpler bile büyük zararlar edebiliyorlar.

En iyiler için fahiş bedeller isteniyor, tam dikkat çekemeyen çocukları transfer etmek de kontenjan boşa harcanmış olabileceği için göze alınamıyor...

O yüzden geniş bir oyucu havuzu oluşturup gelişimlerini çok sıkı takip etmek, fırsat oluştuğu anda hamle yapmak gerekiyor. Ha diyince doğru profilde oyuncuyu doğru fiyata bulamıyorsun.

Derrick' ten çok ümitliyim. Şu anki seviyesiyle 22 yaşında olsa 3-4 katı fiyatta olur biz alamazdık. Belki gec olgunlaşmasi sayesinde yolumuz kesişmiş oldu...

Devre arasında uygun maliyete iyi oyuncu bulunamaz sav'ı taca çıkmış oldu sanırım bu transferle.

3,5 milyona 25 yaşında Alman pasaportlu maaşı bedavadan biraz pahalı mis gibi oyuncu. Tamam bir maçla değerlendiremeyiz ama ilk maçında iyi sinyaller verdi iş görecek gibi duruyor.

Boey'in 1/10 maliyeti ile aldık. 1/2'si kadar iş yapsa her halukarda iyi transfer. Demek ki isteyince oyuncu bulunabiliyormuş. Keşke bu özveriyi sağ bek ve orta saha transferinde de görebilseydik.

Bilmediğimiz çok farklı defoları çıkmazsa ilaç etkisi yapacağını ilk maçında belli etti maşaallah. Takımı topal tavuk gibi oynamaktan fazlasıyla kurtaracağını umuyorum...

Angelino transferi için hoca eleştiriliyor ama aslında kendisinin ne düşündüğünü anlayabiliyorum sanırım. Sağ tarafta görüp göreceğimiz en sağlam defansif bek olan Sacha' nın varlığında -muhtemelen asimetrik bir kurgu ile- onun ofansif özelliklerini ön plana çıkarmayı düşünmüş olmalı. Yoksa üçlü defansa uygun yapıda bir eleman olduğunu bilmeme ihtimali var mıydı? Ancak sorun şuydu ki, Angelino bizdeyken herhangi bir formasyonda GS seviyesinde oynayabilecek fiziksel durumda hiç olamadı nedense. Bu kadarını kimse tahmin edemezdi. Angelino' nun bu fiziksel sorununu çözemediği müddetçe başka bir yerde de tutunamayacağı tahminimi belirtmiştim. Keza Kazımcan' ın bir büyük takımda 11 oyuncusu olamayacağını da...

Dolayısıyla tamamen boş bir mevkiye gelmiş oldu Derrick; standart bir bek performansıyla bile ciddi fark yaratacaktır ki çok daha fazlasını da vaad ediyor...

ilk maç için fazla abartıldı, test maçı değildi defans yönünde zaafiyetleri var gibi ancak hücum yönünden iyi bir izlenim vardı. 10 maç civarına ulaştığımızda yani elimize datalar ulaştığında kendisine dair genel yorumlarımızı yapabiliriz

Geri
Üst Alt